ANALIZĂ: În România, numărul de decese în rândul copiilor și adolescenților nu doar că nu s-a mărit, ci a scăzut (Raport INS)

Revista ARMONIA - Saltmin Media

Întrebări și concluzii raport INS exclusiv pentru ActiveNews

de  ACTIVENEWS

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice sumă este binevenită. Doamne, ajută!

Prezentăm cititorilor ActiveNews o analiză primită pe adresa redacției din partea cercetătorului Adrian Stere, care a studiat și comparat raportul demografic pentru anul 2020 întocmit de I.N.S. cu datele aferente anului 2019, trăgând valoroase concluzii în privința efectelor reale ale pandemiei Covid. Îi mulțumim autorului și vă punem la dispoziție rezultatul muncii domniei sale:

Am așteptat cu nerăbdare raportul demografic oficial al INS (Institutul Național de Statistică) publicat la data de 31.05.2021 pentru anul 2020, cu intenția de a studia personal datele în privința mortalității în anul “p(l)andemiei” și a trage concluziile aferente în baza datelor oficiale. 

Pentru început, cităm din…

View original post 746 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.