La 88 de ani L-a acceptat pe Hristos ca Mântuitor…

Fiind pe un drum de munte am observat o bătrânică harnică într-o curte, afuma ceva și tare m-a ademenit mirosul. Am întrebat-o ce afumă și am aflat că afuma cașcaval. După ce am cumpărat două bucăți, am întrebat-o ce părere are despre viața de apoi și unde crede că va merge după ce viața aceasta se va termina. Mi-a răspuns direct: “În Iad, nu merit eu Raiul.” I-am răspuns că nimeni nu ajunge în Rai prin merit personal, ci doar prin Harul lui Hristos. Am întrebat-o dacă dorește să Îi ceară lui Hristos să șteargă toate păcatele ei. A repetat după mine o rugăciune în care i-a cerut lui Hristos iertare și L-a primit în viața ei.

Cu lacrimi mi-a povestit că soțul ei nu a fost pregătiți de moarte, a fost ucis de niște hoți, care au venit să-i fure mieii, hoți care l-au lovit cu o lopată în cap. Se gândea și la veșnici lui, oare unde s-o fi dus? Am observat din discuția cu bătrânica faptul că enorm de mulți creștini nu sunt siguri de destinația lui eternă. Oare Hristos a murit ca noi să n-avem habar unde mergem? Oare ne numim creștini ca să credem că merităm Iadul? Un creștin autentic va fi convins de salvarea lui, va fi convins că Hristos îi va oferi Raiul pentru că Biblia ne zice: “Căci prin har aţi fost mântuiţi, prin credinţă. Și aceasta nu vine de la voi, ci este darul lui Dumnezeu. Nu prin fapte, ca să nu se laude nimeni” (Efeseni 2:8-9).

M-am bucurat enorm pentru bunicuța, care azi L-a primit pe Hristos și care de acum e convinsă de mântuirea ei și că Tata i-a pregătiți și ei un loc în Rai. Mi-a zis să mai trec pe la ea, deși uneori ni se dă o singură șansă să le vorbim oamenilor de salvarea lor veșnica.

Profitați de orice șansă să salvați suflete prin Hristos, pentru că Diavolul nu ratează niciuna ca să piardă sufletele pe veci.

Cu prețuire,
Toni Berbece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.