Biserici vandalizate: N-ai voie nici să comentezi – Autoritățile anesteziate la corectitudine, cu “creierul spălat”!

Am fost blocat 3 zile pe Facebook, neavând voie să postez sau să comentezi, în urma unui mesaj nejignitor, ci mai degrabă care expune realitatea din spatele celor care au vandalizat o Biserică de lemn din parcul IOR din București, scriind pe ea cu roz spurcăciuni și îndemnând la rebeliune față de cele sfinte. Am spus clar că știm cine-i conduce pe acești oameni, care cer toleranță, dar care mai apoi ne vandalizează Bisericile, ne forțează să nu ne mai numim copiii băieți sau fete, ne forțează să nu ne mai cităm Scriptura în public și să ne lepădăm de adevăr și de morală.

Gata, încep vremurile în care ei își arată pe față disprețul față de creștinism, față de familie, față de Biserică și față de Dumnezeu. Hula prezentată în Apocalipsa este aici, au început să-L hulească pe Dumnezeu și Cortul Său cum am fost anuntați că se va întâmpla încă de acum 2000 de ani.

Au câștigat destul teren ca să nu se mai ascundă, să nu se mai dea victime, ci să-și arate adevărata față. Sunt în guverne, sunt în televiziuni, sunt în poziții cheie din toate instituțiile și nu le mai trebuie credit că au destul, ci de acum le vom vedea chipul hidos și răutatea demonică, pentru că, așa cum zice Apostolul Pavel, noi nu luptăm cu carnea și cu sângele, ci cu duhurile răutății. Iubim oamenii, dar nu le putem tolera păcatul și mai știm că oamenii se pot lăsa conduși de dumnezeul veacului acestuia care este curvia și minciuna.

Sus creștine, nu te lăsa călcat în picioare. Ține sus adevarul cât mai poți, apără-ți credința și valorile, chiar cu prețul libertății de orice fel. Doamne ajuta!
Cu prețuire,
Toni Berbece

________________

One thought on “Biserici vandalizate: N-ai voie nici să comentezi – Autoritățile anesteziate la corectitudine, cu “creierul spălat”!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.