Ioan Morjolic: Fii tare! Fii tare!

Fii tare! Îmbracă-te! Îmbracă-te cu toată armura lui Dumnezeu, și ține cu tărie scutul credinței. Ai o gură, ai o voce, ia sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu, care va tăia orice uneltire a diavolului și săgeata disrugătoare a virusului.

Adu-ți aminte și nu uita căci diavolul este înșelător, distrugător și tatăl minciuni. Nu-l crede!!! Isus Cristos a venit ca să distrugă uneltirile diavolului și planurile rele ale lui, de aceea declară prin duhul credinței, cu gura și vocea glasului tău:

Eu sunt învingător în Isus Cristos, trupul meu este un templu pentru Duhul Sfânt. Tu corona virus ești un fals, un străin pentru mine și familia mea, eu aparțin Împărăției lui Dumnezeu, Isus Cristos este Stăpânul și Domnul duhului, sufletului și trupului meu. Isus Cristos mi-a dat putere și autoritate peste tine, și peste toate uneltirile diavoluluiDe aceea, în Numele lui Isus Cristos, tu, virusule demonic, pleacă înapoi de unde ai venit! Orice uneltire și lucrare a ta să fie chiar acum stopată și consumată de focul Duhului Sfânt. Fii distrus, fii ars de focul lui Dumnezeu, nu ai nici un drept asupra mea, toate tentaculele tale și toate acțiunile tale să fie distruse și consumate de focul Duhului Sfânt, în Numele Puternic al lui Isus Cristos. Amin! – Efeseni 6:10-18. 1Petru 5:8,9.

Advertisement

One thought on “Ioan Morjolic: Fii tare! Fii tare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.