Strigă cât e “proaspăt” necazul…

Am citit ceva șocant în Biblie, un tată căruia îi murise fiica a venit la Isus și i-a zis: “Fiica mea tocmai a murit, dar vino de pune-ți mâinile peste ea și va trăi… (Matei 9:18).” Acest tată nu s-a dat bătut nici când moartea îi răcea corpul fetiței lui, a strigat la Isus cu credință, a îndrăznit și a câștigat. Oare câți spun astăzi: “Dacă aș fi avut și eu credință, dacă aș fi îndrăznit și eu, dacă aș fi strigat și eu când ar fi trebuit, dacă aș fi crezut în puterea lui Hristos mai devreme…”

Mulți vă luptați cu neputințe, cu boli, cu depresii, cu tot felul de situații nedorite pentru că nu îndrăzniți și nu spuneți ca acel lepros: “Doamne, dacă vrei, poți să mă curătești!” Știți ce a răspuns Isus? A zis simplu: “Da, vreau, fii curățit!” Cred că Hristos așteaptă o mare credință de la noi. El este de găsit și astăzi, El încă primește rugăciuni, El încă apreciază credința. Mă rog să spună și despre tine: “Așa credință mare n-am găsit în toată România!”

Te provoc să accesezi prin credință vindecarea și binecuvântările din Hristos, iar orice rugăciune să o parafezi cu: “Voia ta să se facă Doamne!” Și să aștepți în tăcere și răbdare ajutorul Domnului.

Cu prețuire,
Toni Berbece

One thought on “Strigă cât e “proaspăt” necazul…

  1. Pingback: Strigă cât e “proaspăt” necazul… | Ciprian I. Bârsan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.