Credeți că pașapoartele de vaccinare internaționale sunt inadmisibile? Așteptați să vedeți ce urmează…

by Vlad Pârău

CommonPass, dezvoltat inițial pentru a urmări testările și vaccinările COVID, pregătește calea pentru supravegherea biometrică, ce într-un final va cuprinde întreaga dvs. fișă medicală, ID digital, servicii bancare digitale și un sistem de credite sociale, scrie The Defender
Prezentare generală:

  • Pașapoartele de vaccinare există deja și urmează să devină „disponibile pe scară largă” în prima jumătate a anului 2021.
  • Pașapoartele vor fi atașate unor aplicații pentru telefoane mobile care urmăresc rezultatele testelor COVID și starea de vaccinare. 
  • The Commons Project și Forumul Economic Mondial au creat the Common Trust Network/Rețeaua de încredere reciprocă, ce a dezvoltat aplicația CommonPass, care se dorește a fi un pașaport de sănătate disponibil în viitorul apropiat.

  • Aplicația le permite utilizatorilor să încarce date medicale, precum rezultatul testului COVID-19 sau dovada vaccinării, care apoi generează un cod QR pe care îl veți prezenta autorităților ca pe un pașaport de sănătate, pentru a putea călători sau participa la anumite evenimente.
  • Introducerea pașapoartelor de sănătate ca un „nou normal” a făcut parte din planul celor de la The Commons Project de la bun început, aceștia începând dezvoltarea software-ului de urmărire a datelor medicale cu mult înainte de pandemia de COVID-19.
  • Acum în parteneriat cu Forumul Economic Mondial, CommonPass reprezintă prima etapă a urmăririi și supravegherii în masă, sub pretextul protejării tuturor de boala infecțioasă; este parte integrantă a Marii Reetări și a celei de-a patra revoluții industriale.

Continue reading: activenews.ro

One thought on “Credeți că pașapoartele de vaccinare internaționale sunt inadmisibile? Așteptați să vedeți ce urmează…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.