Ce este de făcut? Omenirea se uită la America

by Paul Dan

Săptămâna aceasta va fi plină de procese de răsunet intentate de echipa lui Trump împotriva oficialilor din Georgia și a alte state. Este o săptămână crucială.

Vă cerem ajutor în rugăciune!

Tocmai citeam astăzi în cartea Ezra cum acest cărturar biblic trebuia să traverseze provincii periculoase de la Babilon la Ierusalim ca să coordoneze reconstrucția Templului. El putea să apeleze la garda asigurată de împaratul Artaxerxe dar se lăuda-se că Dumnezeu poate să îl protejeze. Iată confesiunea lui sinceră, care la mulți ne lipsește:

Mi-era ruşine să cer împăratului o oaste de însoţire şi călăreţi, ca să ne ocrotească împotriva vrăjmaşului pe drum, căci spusesem împăratului: ,,Mîna Dumnezeului nostru este, spre binele lor, peste toţi cei ce -L caută, dar puterea şi mînia Lui sînt peste toţi cei ce -L părăsesc. Ezra 8:22

Am discutat cu mulți credincioși, si am citit multe reacții

Majoritatea acestora îmi spun că Dumnezeu nu își va lăsa slava batjocorită de gâsca călăului cu resetarea, Klaus Schwab. Este foarte clar, aceasta hoardă minoritară s-a ridicat direct împotriva lui Dumnezeu cât și a Bisericii Sale. Klaus Schwab și globaliștii vor să desfigureze omul și să-l umple cu proteze electronice ca să obțină un fel de om robotizat dirijat de la distanță. Omul lor se numește omul transuman care este o batjocoră la adresa creației lui Dumnezeu. Vezi aici.

Până și un actor credincios din Hollywood, pe nume Jon Voight, a spus următoarele despre ce se întâmplă acum in America: “Bătălia dreptății împotriva Satanei”. Iată un verset cu forță spirituală care arată destinul anticristilor si a calaului Klaus Schwab:

Şi atunci se va arăta acel Nelegiuit, pe care Domnul Isus îl va nimici cu suflarea gurii Sale, şi -l va prăpădi cu arătarea venirii Sale. 2 Tes 2:8

Deci ce-i de făcut, când omenirea si Biserica universală se uită la lupta directă între Biserică și globalism, in America?

Am să-l citez din nou pe credinciosul Ezra.

Acolo, la rîul Ahava, am vestit un post de smerire înaintea Dumnezeului nostru, ca să cerem dela El o călătorie fericită pentru noi, pentru copiii noştri, şi pentru tot ce era al nostru…Pentru aceasta am postit şi am chemat pe Dumnezeul nostru. Şi El ne -a ascultat. Ezra 8:21,23

Biserica universală se roagă și posteste pentru noi cei de aici din America. Țin legătura cu frați din Romania și îmi spun cum se roagă de mai multe ori pe zi pe grupuri de rugăciune. Unii postesc. Ei știu că de soarta Americii depinde și soarta bisericii din Romania într-o masura.
Aici în America biserica se roagă mai mult ca niciodată. Multi postesc și se smeresc. Liderii evanghelici din America au falimentat, nu au chemat frățietatea la rugăciune neîntrerupta și la post- desigur sunt excepții. Singurul care a înțeles situația gravă de aici și a acționat la nivel național, a fost Franklin Graham. Excepții mai fac bisericile românești Logos și Elim din Chicago. Slava Domnului!

Ce nădăjduim?

Nădăjduim că Dumnezeu nu ne va lăsa să fim condusi de Biden, omul globalismului. Sperăm ca promisiunile pe are credem că le-am ințeles din Cuvant în legătură cu alegerile să fie împlinite de Dumnezeu chiar dacă câinii de la mass media urlă și mint fără iîncetare. Nu cred că biserica din America este așa de decăzută ca Dumnezeu să îngăduie unui anticrist ca si Biden, ca după ce a furat aproximativ 2 milioane de voturi, să fie instalat ca președinte.

Frați și surori, vă cerem ajutorul în rugăciune mai mult ca niciodată. Vă mulțumim din toată inima! Domnul să vă răspunda la rugăciunile personale și pentru Romania.

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2020/11/23/ce-este-de-facut-omenirea-se-uita-la-america/

2 thoughts on “Ce este de făcut? Omenirea se uită la America

  1. Pingback: Dr. Vasile Astărăstoae: Adevărul vă va face liberi – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.