Când America se roagă, iadul tremură!

 

by Paul Dan

Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.
Iacov 5:16 

Very strong is a working supplication of a righteous man.
James 5:16 (YLT)

Diavolii din partidul democrat, diavolii organizațiilor cu caracter terorist Antifa și BLM, au de ce să se teamă. Biserica s-a rugat cu mare putere astăzi în capitala Americii!

Vreau în primul rând să mulțumesc tuturor fraților și surorilor români din America, din România și din orice alta parte a lumii cărora le pasă de soarta Americii și de soarta bisericii, rugându-se neîncetat. Mai știu că sunt unii care au fost influențați de idei socialiste și nu le pasă de America sau doresc o Americă neputincioasă și socialistă, islamistă așa cum dorea Obama anticristul. Domnul să îi lumineze.

Astăzi a fost in America mitingul de rugăciune in capitala Washington D.C. pentru situatia de aici si pentru alegerile prezidentiale. Fratele Franklin Graham a organizat această întâlnire la nivel national si bineînțeles că multe biserici nu au răspuns. Totusi Dumnezeu a dat un har special. Pastorul Greg Laurie a spus-o foarte direct că problema Americii este din cauza bisericii.

In videoul de mai jos este redat tot evenimentul luat de pe facebook a pastorului Greg Laurie. Veti vedea la inceput cuvantul scurt biblic si puternic din partea vice presedintelui american, Mike Pence. Sper ca sa fie in curând tradus si in românește.

https://www.facebook.com/harvest.greglaurie/videos/381014639566532

One thought on “Când America se roagă, iadul tremură!

  1. Iosif

    Personal cred ca, adevarata Biserica a lui Hristos, (Mireasa) este alaturi de Mire în slava, iar pe pamânt sunt doar cele zece fecioare care I-au iesit în întâmpinare, pentru a intra în odaia de nunta, la marea sarbatoare.
    Fiti binecuvântati si luminati !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.