Orice armă făurită împotriva ta…

 

Poate că arma făurită împotriva ta este un duh de boală cu care te lupți chiar acum, știi că ești tânăr/tânără, că mai ai mult de trăit și totuși simți că o boală, care n-ar trebui să fie peste tine, e ca o armă la grumazul tău. Poate că bătrânețea ta e chinuită de zeci de boli și viața îți e un chin. În Numele lui Isus Hristos această armă să fie distrusă!

Poate că arma făurită împotriva ta este frica, simți că ar trebui să îndrăznești să te angajezi pe postul acela mai solicitant și mai bine plătit, care te scoate din comfort, dar nu ai curaj; simți că ar trebui să te căsătorești, dar frica te-a paralizat, simți că la pasul următor te așteaptă ceva distructiv și nu ai curaj să îndrăznești în afaceri. Sau poate că îți e frică de nimic fără motiv, ești paralizat de gânduri de frică care par reale, de amenințări născocite de Satana pentru a te înnebuni. În Numele lui Isus Hristos frica să fie distrusă din dreptul tău!

Poate că arma făurită împotriva ta este trecutul tău, Satana te hărțuiește cu ce ai făcut, cu multele păcate comise, cu avorturi, cu înșelări, cu destrăbălării sexuale pe care le-ai comis, cu hulă față de Dumnezeu. El, dușmanul, îți spune că nu mai poți fi iertat/ă și că de fapt Dumnezeu e mereu supărat pe tine, că nu mai poți avea aceeași relație ca înainte, că nu mai poți simți Cerul la fel, că ești creștin de mâna a doua. Dar tu uită-te la fiul risipitor, cum a fost primit, ce a primit de la Tatăl și cum a fost iubit la fel de mult. În Numele lui Isus arma de hărțuire cu trecutul tău să fie distrusă.

Poate că arma făurită împotriva ta e un viciu, e alcoolul, pornografia, tutunul, jocurile de noroc, videochatul, masturabarea, pofta rea, drogurile și altele de genul. Poate că ești mereu cu arma asta la tâmplă și simți ca într-o ruletă rusească că oricând poate fi glonț pe țeavă și se va încheia jocul cu tine. În Numele lui Isus distrug această armă a viciului de peste tine. Ai puterea să te ridici, ai puterea să spui nu și să fii liber.

Cu prețuire,

Toni Berbece

Text: Isaia 54:17

Orice arma faurita impotriva ta va fi fara putere; si pe orice limba care se va ridica la judecata impotriva ta o vei osandi. Aceasta este mostenirea robilor Domnului, asa este mantuirea care le vine de la Mine, zice Domnul.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.