Am biruit…

Am biruit zgârcenia prin dărnicie, când am simțit că mă leagă iubirea de bani, am dat ce-am strâns cu o “foame teribilă” de a distruge acest demon care face prăpăd în lume. Nu e foame pentru că pământul nu ne dă hrana, ci pentru că unii au 100 de pâini, iar alții niciuna. Unii aruncă hrana, care li se strică în frigidere, dar nu le trece prin cap că ce li se strică lor este ceea ce de fapt trebuiau să dăruiască înainte de a stoca în frigidere…

Am biruit lenea și trândăvia prin implicare în tot ce viața mi-a dat să fac și e bun. Cred că nu mi-a scăpat nicio ocazie de a face binele, astfel nu s-a mai lipit de mine plictiseala care este mama poftelor stricate, din plictiseală apar patimile, poftele neastâmpărate care aduc păcate grele.

Am biruit demonii de ură, de invidie, de ceartă, de răutate cu Numele lui Isus. Singurul ciocan cu care zdrobesc forța rea a Diavolului este Sângele lui Isus. Mulți se vaită că sunt biruiți, mulți nu pot dormi de mustrările de conștiință provocate de multele căderi, dar nici nu folosesc forța Numelui Său de a se împotrivi răului. Ai folosit împotriva slăbiciunilor tale forța Numelui lui Hristos?

Dacă nu, fă-o! Vei descoperi cea mai mare forță din Univers și singura care vine de hac firii umane și demonicului. Pune și azi Numele lui Hristos peste tine!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.