Jurnal de Criză din Spania, cu Beni Drădici by Doina Bejenaru

Barzilaiendan

În contextul amplorii și vitezei de creștere a pandemiei COVID19, diaspora românească din Spania își unește forțele pentru a cunoaște pulsul real al persoanelor afectate din comunitate. Administratorul site-ului Spania Evanghelică și pastorul Beni Drădici, face un apel către comunitatea evanghelică și solicită unitate în rugăciune.

„Mă adresez întregii comunități evanghelice românești din Spania. Criza provocată de coronavirus lovește din plin și în comunitatea noastră. Nu este momentul să punem întrebări, să căutăm explicații sau eventual, vinovați. Avem nevoie unii de alții și în special, avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu. Vreau să monitorizăm prin intermediul acestei pagini toate cazurile de îmbolnăvire cu acest virus, să-i cunoaștem pe frați și să mijlocim înaintea lui Dumnezeu pentru ei.

În acest scop, aștept (pe messenger) mesajele voastre, prin care să ne aduceți la cunoștință cazurile cunoscute. Vom actualiza în fiecare zi datele, pentru a ști exact care este situația în bisericile române…

View original post 362 more words

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.