SUNT EFECTELE VIRUSULUI COVID-19 UN SEMN AL VREMURILOR DIN URMĂ?

by Eli Cockrell

Se aud tot mai multe voci care spun că efectele lui Corona virus, COVIS-19, SARS-CoV2 sau orice altă denumire mai are, sunt semne că Domnul poate veni să ne răpească la cer în orice clipă.

Dar Biblia spune că înaintea răpirii trebuie să se mai întâmple și alte evenimente. Iată câteva dintre acestea: nu a fost construit nici un templu în Ierusalim; Anticrist-ul nu este liderul lumii și nu avem încă un guvern global care să-l aducă la putere; Cei doi martori nu și-au început încă slujirea mondială; păcătoșii (din Daniel 8.23) încă nu au „umplut măsura nelegiuirilor”.

Cred că suntem la începutul apostaziei, considerată de unii teologi ca fiind timpul în care mulți vor părăsi biserica și vor renunța la credința lor în Cristos. Dar termenul grecesc original „apostasia” înseamnă „părăsirea poziției anterioare, rebeliune, revoltă” (Conform Dicționarului „Strong’s Greek”). Apostazia va fi un fenomen mondial care va afecta toată omenirea și va fi în spiritul primului capitol din Epistola către Romani. Majoritatea oamenilor au ales deja să creadă minciuna diavolului în locul adevărului Lui Dumnezeu. Minciuna este aceeași de la începutul omenirii, din grădina edenului.

Continue reading Here

One thought on “SUNT EFECTELE VIRUSULUI COVID-19 UN SEMN AL VREMURILOR DIN URMĂ?

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.