Doi doctori, virusul Corona și implicațiile profetice

by Paul Dan

Cei doi doctori care abordează problema virusului Corona sunt doctorița Daniela Mariș și doctorul David Brownstein.
Dr. Daniela Mariș are un articol scurt și aduce în discuție nu numai aspecte medicale dar și alternative naturale. Articolul este excelent și îl găsim aici: https://www.echomed.ro/recomandari-covid19.html

Dr. Brownstein propune o măsură mai radicală și merită citită:  https://www.drbrownstein.com/corona-virus-what-to-do-2/ 

Are vreo implicație profetică pandemia Corona? 

Desigur că are! Niciodată în istoria recentă umanitatea n-a încetinit activitatea socială aproape complet. Avem de-a face cu un fenomen global pandemic pe care Biblia l-a anunțat de acum 2000 de ani, ca de exemplu in Evanghelia după Matei 24:7:

Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, peste tot, vor fi cutremure de pămînt, foamete şi ciumi.

Stiati ca 25% din continutul Scripturii este profetie? Stiati ca majoritatea baptistilor in mod trist ignora profetiile iar calvinistii si reformatii le detesta?

Aspectul cheie in discutia prezenta este intinderea globala a fenomenului epidemic care vine si da peste cap teologia gresita in privinta vremurilor din urma a baptistilor, reformatilor si calvinistilor. Imi pare rau de fratii baptisti care datorita influentei lui Calvin si a romano-catolicilor in trecut, nu au nici o notiune despre interpretarea corecta a vremurilor din urma.

Intre baptisti umbla cateva curente de felul acesta: totul se va termina cu disrugerea brusca a universului si dupa aceea urmeaza judecata finala. Aceasta vedere se numeste amilenism, ignorand ce spun Evangheliile despre vremea sfarsitului, ce spun epistolele despre acelasi lucru si ce spune cartea Apocalipsa. Ei fac o doctrina doar din 2 Petru 3.

Altă vedere este urmatoarea: biserica este triumfatoare, cucereste lumea, o imbunatateste, instaureaza imparatia lui Dumnezeu pe pamant si la sfarsit biserica da cheia imparatiei Domnului Isus. Aceasta perspectiva se numeste postmilenism. Pe aici se afla reformatii si calvinistii care in pofida apostaziei si derivei mondiale traiesc intr-o lume imaginara idealista. Va propun sa analizati aceste articole:
Este răpirea o doctrină biblică?  

Descifrand cartea Daniel si deconspirand nesinceritatea lui John Calvin

Descifrand Apocalipsa; vrea Dumnezeu sa fim confuzi? Erorile mostenite de la John Calvin

Guvernul German este criminal, acceptand zboruri Iraniene in Germania

SURSA: HTTPS://WWW.JPOST.COM/INTERNATIONAL/GERMANY-STOPS-FLIGHTS-FROM-CORONAVIRUS-INFECTED-IRAN-AFTER-PUBLIC-OUTRAGE-621152

Dupa ce tovarasa Angela Merkel a infestat Europa cu un milion de islamisti, tovarasii socialisti de la conducerea Germaniei se impotrivesc sanctiunilor economice impotriva statului terorist Iran, iar pana acum o zi, au lasat linia aeriana Iraniana sa aterizeze in Germania in mod constant cu toate ca in Iran virusul Corona face ravagi. Ce spune in privinta aceasta tovarasul socialist arogant cu gura mare pe nume Macron? Nu spune nimic, ca este la dispozitia dictatoarei Merkel. Alaturi de islamisti, Germania este problema nr. 1 a umanitatii, in special din cauza unui guvern socialist anticrestin, mână in mână cu Papa Francisc comunistul. Bine au facut englezii ca s-au retras la timp prin Brexit. Tovarasii socialisti de la Brussels, impreuna cu tovarasa Angela si tovarasul Macron inca nu si-au revenit din pălmuiala primită de la englezi.

Ce dovedeste fapta recenta a guvernului german care a lasat pe iranienii infestati sa vina in Europa? Dovedeste ca pentru guvernul criminal german este mai importanta alianța cu islamul decat propiul lor popor, cât si popoarele europene. Guvernul acesta decazut a renuntat la zborurile iraniene după ce s-au revoltat politistii si populatia germană. Cum am mai spus de multe ori pe acest blog, Uniunea Europeană este împărăția Fiarei iar la cârma ei este o Germanie anticristă. Vai de tine Românie! Vino Doamne Isuse!

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2020/03/18/doi-doctori-virusul-corona-si-implicatiile-profetice/

One thought on “Doi doctori, virusul Corona și implicațiile profetice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.