Creștine “Dacă ai…”

Dacă ai un pic de făină pe fundul unei pungi bucură-te, acea făină este un potențial miracol. Dumnezeu o poate face atât de multă încât să umple saci, cum a făcut prin Ilie cu făina văduvei din Sarepta.

Dacă ai 100 ml de ulei pe fundul unei sticle, bucură-te, acel ulei este un potețual miracol. Dumnezeu poate face sute de litri din el, cum a făcut prin Elisei cu uleiul văduvei proorocului.

Dacă ai ferestre la casa ta, bucură-te, pentru că prin ferestrele tale El poate face să intre prepelițe cum au căzut peste tabăra evreilor în pustie.

Dacă efectiv nu mai ai nimic, tot bucură-te, pentru că timp de 40 de ani peste evrei a picat mană din cer, deși tot ce aveau erau doar farfurii goale.

Creștine: Noi nu ne bazăm pe ce se vede, ci pe ceea ce nu se vede și poate lua ființă la porunca lui Dumnezeu (prin și pentru credința noastră în El). El a făcut toate lucrurile din nimic, El a făcut în câteva zile miliarde de tone de pești, de animale, de plante și de multe altele. Pentru el a repeta acest eveniment la o scară mult mai mică e o nimica toată.

Încredeți-vă într-un Dumnezeu al minunilor. În vremuri de criză apar minunile, cântările sunt cântate mai cu foc, rugăciunile sunt făcute mai cu lacrimi și mai fierbinți, iar predicile sunt practice și la obiect și nu se mai bat câmpii. Este o vreme a minunilor și a credinței. O vreme a întoarcerii oamenilor cu fața spre Dumnezeu și spre Casa Lui!

Cu prețuire,

Toni Berbece

2 thoughts on “Creștine “Dacă ai…”

  1. Pingback: Creștine „Dacă ai…”

  2. Pingback: Creștine “Dacă ai…” – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.