Miracolul care se produce în mâinile tale

Nu doar Iuda a primit o pungă, ci și tu. Iar punga de binecuvântări vine cu o serie de responsabilități. Responsabilitățile de a nu fi lacom, de a nu fura pâinea orfanului, a văduvei și a săracului, responsabilitatea de a nu crede că banii tăi sunt doar ai tăi, ci că trebuie să-ți iei partea și să dai mai departe.

Când Isus a înmulțit pâinea și peștele, de fapt miracolul se producea nu în mâinile Lui, ci în mâinile oamenilor care dăruiau, cine oprea peștele și pâinea doar pentru el, oprea o minune și rămânea doar cu atât, dar cine rupea și dădea mai departe restul, acela primea înapoi același pește și aceeași pâine, care nu se împuținau. Suntem săraci nu pentru că dăm, ci pentru că nu dăm…

Îmi spunea un om de afaceri că Dumnezeu i-a vorbit odată și i-a spus: “Îți voi pune o povară pe umeri, dar îți voi da înțelepciune să o porți cu cinste!” După o vreme a primit o sumedenie de bani prin afacerile care i-au sporit incredibil de mult. Dar nu a uitat că punga e și o povară, pe care dacă nu o ușurezi la timp, îți rupe “spatele”, îți rupe sufletul și rămâi cu o inimă haină și egoistă, rămâi cu dureri, pentru că Apostolul Pavel ne spune că iubirea de bani ne străpunge cu o sumedenie de rele.

Nu iubi banii, ci folosește-i pentru tine și pentru cei din jurul tău. Dumnezeu va aduce alții!

Cu prețuire,

Toni Berbece

4 thoughts on “Miracolul care se produce în mâinile tale

    1. Foarte frumos! Articolul l-a scris pastorul de la Biserica Profides București, o adunare a Domnului Isus foarte specială, la rugăciunile lui de mijlocire s-au făcut adevărate minuni privind sănătatea oamenilor (Toni Berbece e un tânăr pastor, sincer și harnic pt binele oamenilor; dacă ai nevoie îl poți căuta pe faccebook, cred, dar eu nu am facebook). O primăvară frumoasă!

      1. Oazapentrufluturi-Ianne R.D. Azao

        Mulțumesc George învățăturile lui Dumnezeu sunt binevenite indiferent de religie.El propagă bunătatea și iubirea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.