Mesaj despre Coronavirus primit din orașul Wuhan

Am avut ocazia să vorbim ieri 10 Februarie cu sora noastră iubită Rut (Hao Xin),  pentru a descoperi în mod surprinzător că întreaga familie a fost infectată cu Coronavirus.

Însa doar zilele trecute, ea a avut câteva simptome severe: amețeli, dureri în piept, dureri in corp, etc. In urma cu două nopți a fost atât de dificil luptandu-se toată noaptea cu suferinta. Ea a spus că, la un moment dat, a simțit că va pierde.  Ea i-a spus Domnului că, dacă acesta e timpul ca El să-i ia viața, este bine… dar trebuie ajutați cei mai vârstnici și cei mai tineri din familie (au patru generații care trăiesc împreună). Totuși, acea noapte a fost o noapte a schimbarii. Ea a simțit că Domnul a chemat-o să stea între viață și moarte, intre cer și pământ ca un preot care mijloceste.

Transformarea a inceput sa aibe loc. Ruth a spus că de multe ori a stat în fața ferestrei, privind spre orașul plin de disperare și moarte. Sunt vești proaste peste tot, frică și panică. Dar acesta este timpul când Domnul a pus pe inima unei mame, orașul Wuhan.

Deși oamenii vorbesc despre moarte și se bocesc in oraș, Domnul a dorit ca ea să vorbească despre viață și speranță.

Ea a simțit cu tărie că orașul Wuhan nu este Sodoma și Gomora, deoarece există încă un număr bun de bărbați și femei care strigă Domnului pentru cetate. Pe langa acest lucru, Ruth a simțit puternic susținerea de rugăciune a întregii familii mondiale.

Ea a spus că a stiut intr-un mod tangibil că Japonia strigă pentru ei, Coreea strigă pentru ei și familia globală strigă pentru ei.  A simțit că există o adevărată unitate  în Trupul lui Hristos.

După revelatia din acea noapte, s-a trezit simțindu-se mai bine (fizic).De asemenea, a început să audă vești bune, cum ar fi intervenția strategică a guvernului și vizita premierului.  Ea crede că cea mai grea parte a crizei s-a terminat datorita faptului că Trupul lui Hristos s-a rugat. De asemenea, ea crede că Domnul a ales orașul Wuhan pentru a experimenta acest dezastru dintr-un motiv mult mai glorios.

Wuhan este pântecele care a dat naștere Chinei moderne. Ultima dată când orașul a fost închis a fost în timpul revoluției din 1911. Rezultatul a fost că s-a născut o nouă China.

Ruth a raportat că se întâmplă multe lucruri pozitive. Credincioșii căldicei care nu s-au rugat niciodată acum strigă Domnului. Și necredincioșii vin în căutarea mântuirii. Ea crede cu tărie că Domnul stabilește acest lucru pentru o mare renaștere în China. Orașul Wuhan preia din nou conducerea pentru a schimba națiunea. După ce a spus toate acestea, ea încă mai solicită mijlocirea pentru a continua lupta in rugaciune, deoarece doar aceasta mai poate aduce schimbarea.

Prin urmare, să continuam mijlocirea până când vedem scopul lui Dumnezeu împlinit. Frații și surorile din biserica din Wuhan sunt liberi să trimită măști și propovăduiesc Evanghelia pe străzi.

Dragi frați și surori, să ne rugăm împreună pentru frații și surorile curajoase din Wuhan!  Rugați-vă ca Dumnezeu să-i folosească pentru a duce mărturia minunată pentru Domnul în Wuhan!

Sa-i cerem Domnului sa le intareasca credința si sa-i păstreze in viata. Rugați-vă să le dea pacea Sa acelor cetățeni din Wuhan care sunt derutați, temători și  descurajati!

Vă rugăm să trimiteți acest mesaj prietenilor dumneavoastra, in felul acesta cât mai multi sa fie informati și să se roage pentru Wuhan!

2 thoughts on “Mesaj despre Coronavirus primit din orașul Wuhan

  1. Pingback: Mesaj despre Coronavirus primit din orașul Wuhan – Blog Creștin Ardelean Viorel

  2. Pingback: Coronavirus: dr. Radu Lupescu, președintele Asociației medicilor din clinica Rhéna de la Strasbourg (Franța) – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.