Protest pentru obligarea autorităților să intervină în situația Cameliei Smicală

Vineri 17 Ianuarie ora 17:00  în Piața Victoriei din Capitală

Noi vrem acasă la mama!

de Vlad Pârău

Frăția Ortodoxă „Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de Biruință” a anunțat pe social media un protest intitulat „Guvernanți, apărați copiii români!”, care va avea loc vineri, 17 ianuarie, ora 17:00, în Piața Victoriei din Capitală. Cauza pentru care se adună românii să manifesteze este susținerea familiei Smicală, hărțuite de autoritățile din Finlanda, și obligarea autorităților române să intervină decisiv pe lângă cele finlandeze pentru eliberarea și repatrierea concetățenilor noștri.

„Vineri, 17 ianuarie 2020, ora 17:00, Piata Victoriei, vă chemăm cu mic cu mare să ne fiți alături pentru susținerea familiei Simicală!

“Copiii au fost găsiți, ridicați de către 5 mașini de poliție, iar pe mine mă vor închide”, a scris dr. Camelia Smicală, miercuri 15 ianuarie, seara, pe contul ei de social media.

Lucrurile nu mai pot merge asa!

Vă așteptăm la protest, să arătăm că nu suntem indiferenți!”, a scris Frăția Ortodoxă în descrierea evenimentului creat pe o rețea de socializare.

Deși tema principală este de susținere a familiei Smicală, din titlul „Guvernanți, apărați copiii români!” se înțelege că s-ar putea alătura protestului și cei care apără cauza altor copii români, insuficient protejați de autoritățile statului (cazul Sorina din Baia de Aramă, cazul Caracal și altele).

Sursa: https://www.activenews.ro/

2 thoughts on “Protest pentru obligarea autorităților să intervină în situația Cameliei Smicală

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.