Surprizele de VOT continuă!

Revista ARMONIA - Saltmin Media

Cel mai mare creator, constructor și arhitect al lumii a demonstrat prin toate lucrările sale că este de departe cel mai bun în domeniul său de activitate și oricine poate constata asta.

Dar ceea ce puțin știu e că lucrările sale nu doar că ating perfecțiunea, deși sunt atât de diversificate în toate domeniile vieții, surprinde că ele sunt de nota 10 și în ceea ce îl privește pe om.

View original post 943 more words

3 thoughts on “Surprizele de VOT continuă!

  1. Știu, pare riscant ce am postat. Totuși e un procent mare și de o parte și de alta. Am scris ce se vede la cineva neschimbat, pas cu pas același. Asta am dorit să evidențiez. Bine, am exagerat partea pozitivă a doamnei, stare posibil de atins pentru români; cât despre domnul putem zice că știm ce face. Dumneaei e cum e, nu comentez contra ce spun alții. Donald Trump era de nevotat, dar odată ajuns președinte face o treabă bună pentru republicani, pentru cei care nu aderă la limbajul de lemn gen politically correct – asta nu e democrație. Cu tot respectul, cei care preferă această perfecțiune îngustă, nu știu ce vor, ei nu acceptă democrația… fără să-și dea seama. N-aș vrea să fie asta o barieră între noi, mai ales că limbajul de lemn (necomunicarea) are toate șansele.

  2. Eu sînt cam fixistă, adică nu văd că dna s-ar fi purtat mai mult ca perfect în constanța prostiei dumneaei, ci văd doar imperfectul absolut al gramaticii dînsei.
    Un președinte e o imagine, doamna e o imagine a inculturii, deci vezi, te rog, singur silogismul aferent.
    Știu, unii ar spune “cui îi pasă, alte țări oricum nu știu româna”… Dar e exclus să facă doamna România great again, semnatul diverselor hîrtii e atribuție prezidențială și mă îndoiesc că le înțelege, presupunînd că știe să le citească.
    Butonul pentru barieră e la tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.