Mireasa mesajului Branhamist – un idol și o iluzie narcisistă

Dincolo de frumosul simbol al Mirelui Isus si al Miresei, Biserica sau cetatea Ierusalimului, care este corect, aflăm din mesajul lui Branham multe lucruri ciudate pe care dacă le cercetezi în lumina Scripturii, și cauți să vezi CE SPUNE SCRIPTURA îți dai seama cât de mult urmașii mesajului branhamist sunt pierduți în erezii închipuite, departe de mântuire și de  realitatea biblică.

Pe lângă asta, după discutii de 2 ore cu câțiva urmași ai mesajului, in care au vorbit numai despre “Profet si Mireasă”, mi-am dat seama că situația a luat-o pe un drum ciudat, dar nu doar greșit și fals cum era până acum, ci pe un drum al idolatriei si narcisismului excesiv, al unei laude de sine de nivelul luciferian. “Noi, doar noi, voi nu, doar noi, numai noi, ceilalti nu…” ziceau ei referindu-se nu la Evanghelie si la Sfânta Scriptura, ci la anumite afirmații ale lui Branham. Eu stiam de citatele despre “Mireasă” ale lui Branham si am realizat din nou că buba a pornit tot de la el, deoarece el a spus aceste afirmații în care se laudă excesiv de mult atât pe el însuși cât și pe urmașii lui numiți “mireasa” (de el).

De azi înainte nu vă mai numesc biserica, ci mireasa...” zicea Branham.

Deci, concluzia finala a discutiei a fost că toți crestinii, cei spălați in Sângele Mielului care cred Evanghelia si o trăiesc, nu au valoare si sunt pierduti de fapt pentru că nu-l urmeaza pe Branham, că Branham dă mântuirea, dar cei care repetă ca papagalii ce spune “profetul” sau un altul îl urmează pe Branham, nu sunt doar mântuiti, ci ba și mai mult, ei sunt si răpiți la cer si stau pe tron, doar ei sunt mireasa, etc.

Vă dati seama cum diavolul i-a dus prin mesaj (mesajul branhamist) atât de departe incât să ajungă să nege adevărul si valabilitatea Scripturilor pentru cei care nu cred în mesajul fals a lui Branham? Unuia din ei i-am citat mai multe promisiuni ale Domnului din Ioan, Matei si Marcu dar si din Romani 8 si altele, dar a râs de mine. Să leșini frate, nu alta! Acestia sunt grav bolnavi. In realitate observam ca ei nu mai cred Cuvântul lui Dumnezeu. Ei cred că au arestat si au confiscat mântuirea; si au adus planul lui Dumnezeu in jos la nivelul narcisismului si orgoliului lor. Asta e crimă, e genocid spiritual, frate.

Un om care-L  iubeste pe Domnul, se pocăiește si trăieste Cuvântul, NU poate să facă asa ceva!

Au multe afecțiuni greșite, am trecut prin asta deja prin multe articole anterioare, dar una devine tot mai vizibila intre ei si in predicile lor. Această boală se numeste NARCISISM. Acest fapt se datoreaza faptului că recent tot mai multi părăsesc mesajul si atunci cei rămasi în mesaj amplifică devotamentul lor față de ideile narcisiste ale lui Branham pentru a se simti in siguranta lor spirituală (falsă), ca sa nu cadă si ei de la mesaj. Ați inteles? Desigur că ați înțeles.

Parcurgând studiul psihologic despre narcisism mi-am amintit de multi frati din trecut, de mine insumi, de alti lideri, pastori, predicatori, români si străini, incepând cu Mera Romulus. Unii din ei sunt pur si simplu posedati grav de aceste iluzii ale grandomaniei spirituale promovate de catre Branham, mai ales in ultimii lui ani de viață. Acesti frati au preluat multă laudă personală sau pt Branham, trufie si falsa fericire despre o mireasă închipuita a lui Branham.

Da, eu sunt foarte de acord ca bucuria mântuirii, trebuie să fie mereu in noi. Că trebuie sa fim optimisti, pozitivi, si lumina in noi să strălucească, să căutam să ținem starea de fericire si credința că prin Isus suntem ce El ne-a promis. Eu chiar iubesc si cred in aceste lucruri. Sa nu uitam niciodata ca suntem iubiti cu o iubire veșnică, că avem dreptul la Cer prin har,  doar prin credință și har, că avem locurile pregătite de El pentru noi acolo. Dar promisiunile Sale sunt valabile pentru toți cei care le cred – prin credință, nu sunt dedicate unei secte care se crede mireasa (lui Branham). Avem o valoare extraordinară prin Cristos si suntem iubiti ca fii de către Dumenzeu (Ioan 1:12-13).

Frate și sora, de la aceste promisiuni extraordinare pe care le purtam vii si proaspete mereu in inimile noastre, până la aroganța trufașă că “numai noi mireasa suntem ceva pentru că urmăm un profet sau rob iar voi sunteti pleava si sămânța sarpelui…” sau nu stiu ce altceva, este o diferență uriașă. Nu confundați lucrurile.

Promisiunile biblice sunt date gratuit tuturor celor care cred in Dumnezeul triunic și care acceptă Jertfa Lui,  trăiesc prin har și legea Duhului de viață în Hristos Isus.

ACESTA ESTE ADEVARUL DUMNEZEIESC ETERN PE CARE DIAVOLUL SI INGERII LUI DECAZUTI NU IL POT SCHIMBA DESI INCEARCA MEREU SA INSELE OAMENI SI UITE, PE VOI V-A INSELAT.

Frate, crede in mântuirea lui Dumnezeu în baza  Sângelui Său de pe Crucea de la Golgota! Lasati deoparte jucariile astea odata. E nebunie totala ce se intampla in sectele voastre. Astazi va certati cu unul din adunare si gata i-ati luat mantuirea si dreptul la cer.  De fiecare dată Isus i-a răspuns biblic Diavolului: “Este scris…”  Nici Domnul Isus nu a trecut peste ce este scris, El care este Cuvântul lui Dumnezeu (cf. Apocalipsa 19:13).

VOI DATI SI ANULATI MANTUIREA? Sa fim seriosi. Voi nu dati nimic pentru ca nu aveti nimic, decât fantezii. Aveti, da, orgoliu, vanitate, mandrie si judecata fara minte.

Si acestea sunt din cauza narcisismului.

FRATILOR, mântuirea nu se realizează în baza  sentimentelor voastre față de cineva! SENTIMENTELE  NU AU CAPACITATEA DE A MÂNTUI SAU PIERDE PE CINEVA, în timp ce CUVANTUL LUI DUMNEZEU este de Neclintit, Neschimbător și Etern!  

Ce bine ca Dumnezeu nu a lăsat mântuirea altora la nivelul emotiilor voastre (sau ale lui WB sau Ewald Frank), pentruca i-ati distruge pe toti care nu vă cânta in strună si care vă supără. Asta arată cât de puțin vă iubiți aproapele – și cine nu-și iubește aproapele este un ucigaș. Nu sunteti deloc ceea ce pretindeti ca sunteti. Va mintiti zi de zi pentru a va hrani mândria si narcisismul. Sunteti emotionali negativi, nu aveti nimic duhovnicesc in voi din moment ce faceti asa ceva.

Hai sa vedem ce spune lumea medicala despre asta. Cu siguranta il veti vedea si pe Branham si pe urmasii lui prin aceste randuri de mai jos:

“Tulburarea de personalitate narcisista este caracterizata de un model de grandiozitate de lunga durata (in fantezie sau comportamentul real), o nevoie covirsitoare de admiratie si de obicei o completa lipsa de empatie fata de ceilalti. Indivizii cu aceasta tulburare frecvent cred ca sunt de o reala valoare in viata tuturor sau a oricaror persoane pe care le intilnesc. In timp ce astfel de comportament era oarecum adecvat pentru un rege din secolul XVI, astazi este in general considerat inadecvat pentru oamenii normali.

Persoanele cu tulburarea de personalitate narcisista prezinta frecvent snobism sau atitudini de patronism. De exemplu un astfel de individ se poate plinge de impolitetea unui chelner neindeminatic sau de stupiditatea lui sau sa traga concluzii despre o analiza medicala prin evaluarea condescendenta a medicului.

In termeni generali aceste persoane sunt denumite narcisiste.

Cauza tulburarii este necunoscuta, totusi sunt enumerati urmatorii factori identificati de diferiti cercetatori drept posibile:

– temperament foarte sensibil inca de la nastere-principalul simptom in forma cronica

– sunt admirati si felicitati pentru aspecte fizice sau talente exceptionale de catre adulti

– admiratie excesiva care nu este echilibrata de realitate

– felicitari excesive pentru comportamente bune sau criticism excesiv pentru comportamente rele in copilarie

– indulgenta sau evaluare excesive de catre parinti

– abuz emotional sever in copilarie

– neglijare emotionala in copilarie.

Narcisismul patologic se poate dezvolta prin afectarea calitatii relatiei cu principalele persoane care i-au ingrijit, de obicei parintii, acestia neformind o empatie sanatoasa cu copiii lor. Conceptia formata a copilului de a fi neimportant fata de altii este rezultatul. Copiii vor crede ca au un defect de personalitate care ii face nedoriti.

Personalitatea narcisista este izolanta, dureroasa. Se simt umiliti, respinsi si atacati cind sunt criticati. Pentru a se proteja de aceste pericole reactioneaza prin furie, aparare la fiecare critica cit de mica, reala sau imaginata. Pentru a evita astfel de situatii unii narcisisti se retrag din societate. Cind narcisistul simte o lipsa de admiratie, adulatie, atentie si afirmare se poate manifesta prin dorinte de a fi temut si cunoscut.

Desi acesti indivizi sunt frecvent ambitiosi si capabili, imposibilitatea de a tolera esecurile, criticile si lipsa empatiei ii face dificili pentru munca in echipa nefiind potriviti pentru a sustine relatii profesionale de lunga durata. Acestia isi imagineaza o auto-grandiozitate alaturi de un comportament hipomaniac nesustinute de realitatea lor profesionala.

Semne si simptome: Narcisistul este descris ca fiind excesiv preocupat cu problemele de putere, prestigiu si vanitate personale. Este o tulburare strins legata de auto-centrism.

 

Profetul&Mireasa Branham – complex narcisist

 

“Eu sunt profetul, nimeni altul, eu sunt ingerul nimeni altul, eu sunt Ilie, eu sunt Fiul Omului, eu sunt Dumnezeu in carne umana, eu sunt vocea lui Dumnezeu, eu sunt singurul care detine adevarul, eu sunt singurul mesager, eu singur stiu toate tainele, eu descopar cele 7 tunete, eu descopar Epocile, eu descopar Pecetile, eu descopar toate lucrurile si oricine nu ma urmeaza este samanta sarpelui, oricine ma urmeaza este Mireasa. În curand vine rapirea si numai eu si cei care ma urmeaza vor avea parte de ea.”

Mireasa & Branham – complex psihotico – narcisist

 

“Si Duhul si Mireasa, si profetul spun Vino Doamne Isuse!” Zice Branham. (O altă adăugare nerusinata la Cuvant a unui narcisist.) În Biblie scrie: “Si Duhul si Mireasa spun Vino Doamne Isuse!” )    (Imaginea trucata: Mark Naber – ex message believer)

Criteriile de diagnosticare a narcisismului patologic cuprind urmatoarele:

– un simt grandios de auto-importanta (isi exagereaza succesele si talentele, asteapta sa fie recunoscut drept superior fara a avea multe realizari)
– este preocupat cu fantezii asupra succeselor nelimitate, putere, stralucire, frumusete sau dragostea ideala

– crede ca este special si unic si ca poate fi inteles doar de persoane cu statut special

– cere admiratie excesiva

– asteapta tratamente speciale

– exploateaza alte persoane pentru a-si atinge propriul scop

– ii lipseste empatia: nu vrea sa recunoasca sau sa identifice nevoile si sentimentele altora

– este invidios pe altii sau crede ca alte persoane sunt invidioase pe el

– este arogant

– prezinta paranoia usoara sau moderata

– face asocieri si sugereaza afilieri cu nume si persoane importante.

Este important de stiut ca toate tulburarile de personalitate isi au debutul in adolescenta tirzie sau viata de adult la debut. Medicii pun rar un diagnostic de tulburare de personalitate la copii pentru ca acestia sunt inca in proces de formare si se pot schimba considerabil pina la perioada de adult.

Vulnerabilitatea respectului de sine face ca indivizii cu aceasta tulburare sa fie foarte sensibili la critici sau esec. Desi poate manifesta sentimente de putere, criticismul ii bintuie si ii lasa cu sentimente de umilinta, degradare si simplitate. Pot reactiona prin furie sau razbunare. Viata lor sociala este afectata frecvent datorita problemelor derivate din necesitatea de admiratie si de lipsa sensibilitatii fata de viata altora. Desi ambitia si increderea lor pot conduce la realizari frumoase, performanta poate fi intrerupta de intoleranta la critici sau greseli….”

Narcisistul compensator: cuprinde caracteristici negativiste, este pasiv-agresiv, evita societatea.

Narcisistul elitist: crede despre el ca face parte dintre numele mari ale lumii.

Narcisistul fanatic: include caracteristici paranoide, un individ al carui stima de sine a fost sever inhibata in copilarie, care manifesta tendinte paranoide majore si care are iluzia de omnipotenta. Aceste persoane se lupta cu iluziile de neimportanta si valoare pierduta si incearca sa-si restabileasca respectul prin fantezii de grandoare. Cind nu reusesc sa cistige recunoasterea si sustinerea altora adopta rolul de erou sau persoana adorata cu o misiune grandioasa.” Incheiere articol – trunchiat. Ce seamana astea ultime  fraze cu Branham, nu-i asa?

Biblic vorbind in toate acestea este vorba despre trufie, mandrie, lauda de sine, falsitate, ratacire.

Mireasa, un simbol biblic frumos a devenit în mesajul branhamist otrava, ura, minciuna, un idol spurcat, un motiv de dezbinari, de certuri, scandaluri,  lacrimi, destine distruse, sinucideri, crime chiar etc. Se bat in piept care sa fie  Mireasa, cine e Mireasa si cine nu e Mireasa. Va dati seama? Ei cred ca pot sa urasca, sa minta sa calce pe altii in picioare dar inca sa se numeasca cu mandrie ca ei, si doar ei sunt Mireasa. Acela e cancer spiritual.

Undeva este ceva foarte gresit, dragi frati si surori – am scris în articolele mele. Acesta este chipul miresei lui Branham, el fiind primul impostor din acea mireasă grandomanică, “sclipitoare” si “unică.”

Ce ati spune daca ati vedea pe strada o femeie care repeta mereu ca e mireasa, e mireasa, e mireasa, doar ea e mireasa, dar ea, in realitate sa nu aiba nici o treaba cu asa ceva. Ati considera-o nebuna nu? Si ati avea dreptate.

Mireasa lui Isus este simbolul frumos al curatiei de inima si de fapte bune ale credinciosului loial Lui Isus. Asta este pentru oricine face asa ceva, nu este data nicaieri in Biblie vreo exclusivitate si unicitate pentru urmasii unui profet dovedit mincinos si urâtor de crestini din alte denominatiuni, de femei, de societate, de oameni. Frati si surori de la mesaj, imi pare rău ca ati fost inselati in halul asta si imi pare rau ca Branham a otravit si pervertit un simbol atat de minunat numit Mireasa, pentru a se inalta pe sine in roluri de erou, de fals erou, când de fapt trebuia să fie smerit-smerit – cum a avut viața Apostolul Pavel de exemplu.

Asadar, eu cred ca Mireasa este doar un simbol spiritual profund, biblic, la fel ca si alte simboluri aplicate copiilor lui Dumnezeu: pietre vii, bob de grâu, sarea pamantului, lumina lumii etc. Realitatea biblica de 100%, este ca suntem fii si fiice ale lui Dumnezeu prin Jertfa lui Iisus Cristos, adevaratul Domn, Mantuitor si Dumnezeu – simbolizând Mireasa Mirelui din Cer. – Și Duhul si Mireasa zic: “Vino!”, si cine aude sa zica: “Vino!” (Apocalipsa 22:17)

Dragi frati. Stima de sine, iubirea de sine sanatoasa, bucuria ca apartinem Cuiva, sau la Ceva, sunt lucruri binecuvantate in vietile noastre, si trebuie sa le promovam, insa daca acestea sunt greșite,  pot duce la fanatism, la ura, comparandu-ne cu altii oameni si declarand ca ei sunt inferiori noua, atunci totul s-a intinat pe loc si a devenit cancer spiritual sectant. Asa au devenit 90% din   adunarile de la mesaj iar restul nu mai au mult pana devin narcisiste, din cauza ca unii vor pleca din adunari vazand adevarul, si apoi reflexul adunarii este sa se potejeze accentuand lucrurile cu profetul si mireasa lui (de la mesaj) devenind astfel si mai rai, si mai izolati si mai narcisisti simai rataciti.

BINGO! Foarte probabil ca cei care stau in mesaj desi stiu ca Branham a mintit, este din cauza nevoii lor bolnave narcisiste de a FI MIREASA pentru ca asa le-a zis Branham! Branham le-a transmis si activat sentimentul de narcisism. Le-a dat sens, le-a dat “valoare”, deoarece ei nu isi gasisera anterior valoarea deplina in Cristos. Asa ne-a pacalit Branham si ai lui. Ne-au dat ca valoare asta ca Mireasa pentru ca el, misiunea lui, si atributele de inger si profet Ilie si de Fiul Omului (ar fi el, Branham), sa fie astfel validata de oameni pentru ca daca noi nu suntem mireasa nici el nu e nici Ilie nici ingerul. Sper ca vi se deschid ochii sa vedeti adevarul.

Oh, preaiubiti frati si surori, toata valoarea si importanta voastra cereasca poate fi într-adevăr valabila, dar  fara Branham si este datorita LUI ISUS CRISTOS, NU A LUI BRANHAM, FRANK SAU ALTUL.

Ancorati-va in acest adevar ETERN SI INDESTRUCTIBIL. Nu aveti nevoie de nimic altceva decat de Domnul si Evanghelia Lui. Daca exista predicatori si slujitori care ne ajuta prin predici, idei, invataturi, slujire, vindecare si orice altceva ce este biblic, uman, frumos, folositor, este ceva minunat, slava Domnului pentru asta.

Insa cand ei incep sa devina totalitari si sa ne lege doar de ei si de slujba lor, acestia au cazut din har, deci nu mai trebuie urmati. Trebuie ajutati sa scape din capcana trufiei in care au cazut.

Branham si-a pus singur meritul sa va numeasca mireasa daca il urmati pe el. Asta nu este biblic deloc. Deci daca treceti de la Branham la Isus, narcisismul lui Branham si al vostru cade la pământ.

Dragii mei, acordati-va valoarea de om, ca ființă umana, dar ca si crestin venita din Jerfta Mielului. Nu aveti nevoie ca niste laude si preamariri de mandrie de la un profet dovedit fals ca sa va defineasca fiinta, eternitatea, viitorul, cine sunteti si ce sunteti. In Isus avem totul! Din El prin El si pentru El sunt toate lucrurile si chiar și noi, creștinii.

Am mai scris odata despre asta aici articolul Mireasa inexistenta si Ilie inchipuit: https://mesajul.blogspot.com/2014/05/mireasa-inexistenta-si-ilie-inchipuit.html

Nu stiu cine ce vrea sa fie, sau sa para ca e, e dreptul fiecaruia sa creada in orice, insa daca nu vreti sa ajungeti in dezamagiri crunte la final, indemnul meu pentru mine si pentru voi e simplu si este de la apostolul Pavel: FIȚI OAMENI! Și nu uitati ca harul si mila lui Dumnezeu va salva chiar si pe aceia care nu au crezut in El dar au facut fapte bune pe Pamant.

Apoc 20:12 – “Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stând în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea.”

Așa că cine sunteti voi sa stati pe scaunul de judecata a lui Dumnezeu sa otraviti sufletele adunarii cu judecatii ca aia sunt mantuiti, aialalti nu sunt? Doar ca sunteti niste oameni falsi crestini, plini de rautate, ura si dispret a carei inima nu a fost schimbata. Sunteti gelosi sa auziti ca cineva ar fi mantuit daca nu apartine sectei voastre. Ce arata asta? Sunteti intr-un cancer in faza de mestastaza. Sunteti bolnavi. Sunteti manipulati. Sunteti falsi, fara sa vreti sa fiti asa.

Am spus odata unui frate ca cineva s-a pocait si si-a schimbat radical viata, din interlop, un om rau-rau, aproape crimimal de rau, a devenit un om bun, s-a casatorit, familist bun, a facut copii, s-a asezat la casa lui a devenit muncitor, si-a cerut iertare oamenilor pe care i-a suparat inainte. A dat bani unui pe care l-a batut rau si a plans acasa ala el sa il ierte. Si pentru acest gest si acela s-a pocait.

Si fratele asta cui i-am povestit a zis ca degeaba sa pocait interlopul ala, ca daca nu crede in Maleahi 4 cu 5 e pierdut. Am zis NU e asa, desi eram la mesaj 100%, nu acceptam nebuniile astea de exagerari.

Stiam de atunci ca harul lui Cristos depaseste cu mult sentimentele ieftine de doua parale ale predicatorilor dezaxati emotional, orgoliosi si narcisisti. Acum realizez ca acel frate era manipulat de propriul narcisism toxic, si nu permitea ca si altii sa fie bine. Il interesa sa fie DOAR EL, iar altul care nu accepta CE EL CREDE, sa nu fie salvat. Cancer spiritual frate.

Observati bolnaviciunea spirituala a celor de la mesajul narcisistului de Branham si cum au copiat de la el aceasta boala crunta?

Biblia spune ca singura diferenta la cei mantuiti (afara de cei ce stau pe tron si langa) ne spune apost Pavel care va fi.

Puterea stralucirii pentru eternitate va fi diferita de la frate la frate si fiecare credincios va emite o lumina va fi in functie de cat a acumulat acela din Dumnezeu in interiorul lui in timpul vietii sale pe Pamant. Verificati Biblia si vedeti ca nu e vorba de explicatiile unitariene sau trinitariene perfecte, nici de Epoci, nici Peceti, nici tunete, nici nimic de asa ceva. Incetati cu nebuniile astea nebiblice, dragi frati si surori.

Doamne Iisuse ajuta-ne pe toti! Amin.

Sursa articol despre narcisism DEX si https://www.la-psiholog.ro/info/personalitatea-narcisista

Narcisismul este căutarea satisfacției la propria persoană din admirație și vanitate sau egotism. Termenul provine din mitologia greacă, unde tânărul Narcis s-a îndrăgostit de imaginea sa, reflectată într-un bazin de apă. Narcisismul este un concept în teoria psihanalitică, care a fost popular introdus în eseul lui Sigmund Freud despre On Narcissism (1914). Asociația Americană de Psihiatrie a inclus și clasificat tulburarea de personalitate narcisistică în manualul său Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM) din 1968, bazându-se pe conceptul istoric de megalomanie. Narcisismul este, de asemenea, considerat o problemă socială sau culturală. – Wikipedia

NARCISÍSM s. n. Admirație și dragoste exagerată față de propria persoană fizică, care constituie adesea o stare patologică. – Din fr. narcissisme. – DEXCe spune Cuvantul ca noi suntem in realitate, nu in simboluri, prin credinta în Cristos, nu a mesajului lui Branham: 

1 Ioan 3:1-2 Vedeţi ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Şi suntem. Lumea nu ne cunoaşte, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El.Preaiubiţilor, acum suntem copii ai lui Dumnezeu. Şi ce vom fi nu s-a arătat încă. Dar ştim că, atunci când Se va arăta El, vom fi ca El; pentru că Îl vom vedea aşa cum este.
Romani 8:14-16 Căci toţi cei ce sunt călăuziţi de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu. Şi voi n-aţi primit un duh de robie, ca să mai aveţi frică; ci aţi primit un duh de înfiere care ne face să strigăm: „Ava!, adică: Tată!” Însuşi Duhul adevereşte împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu.
Ioan 1:11-12 A venit la ai Săi, şi ai Săi nu L-au primit. Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu;
Galateni 3:25-26 După ce a venit credinţa, nu mai suntem sub îndrumătorul acesta. Căci toţi sunteţi fii ai lui Dumnezeu, prin credinţa în Hristos Isus.
Luca 20:34-36 Isus le-a răspuns: „Fiii veacului acestuia se însoară şi se mărită; dar cei ce vor fi găsiţi vrednici să aibă parte de veacul viitor şi de învierea dintre cei morţi, nici nu se vor însura, nici nu se vor mărita. Pentru că nici nu vor putea muri, căci vor fi ca îngerii. Şi vor fi fiii lui Dumnezeu, fiind fii ai învierii.
Filipeni 3:21 El va schimba trupul stării noastre smerite şi-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Şi supune toate lucrurile.

1 Corinteni 13:12 Acum, vedem ca într-o oglindă, în chip întunecos; dar atunci, vom vedea faţă în faţă. Acum, cunosc în parte; dar atunci, voi cunoaşte deplin, aşa cum am fost şi eu cunoscut pe deplin.

2 Corinteni 6,18 Eu vă voi fi Tată, şi voi Îmi veţi fi fii şi fiice, zice Domnul Cel Atotputernic.

___________________________

Sursa: https://mesajul.blogspot.com/2019/09/mireasa-mesajului-un-idol-si-o-iluzie.html

Notă – în prima parte, până unde am boldit unele cuvinte sau fraze cu roșu, am mai corectat unde s-au strecurat greșeli de înțeles.

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.