Ron Paul: Impeachment sau lovitură CIA? La fiecare pas se văd urmele lăsate de CIA și de aliații săi din statul profund

de Ștefania Brândușă

Nu trebuie să fii neapărat un susținător al președintelui Trump ca să te preocupe acțiunile de înlăturare a lui din funcție”, scrie fostul congresman texan Ron Paul într-un articol publicat pe site-ul Institutului pentru Pace și Prosperitate, preluat de cotidianul.ro

Politicianul american amintește că „ultimul declanșator pentru  impeachment este un ofițer CIA detașat la Casa Albă, cel care a depus o plângere împotriva președintelui, pornind de la lucruri pe care le-a auzit de la altcineva, legate de conversația telefonică cu președintele Ucrainei”.

Amintind că președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi nu a renunțat la dorința de a-l pune sub acuzare pe lansatorul de alertă Edward Snowden, Ron Paul scrie că aceeași Pelosi îi ridică osanale falsului lansator de alertă de la CIA.

El susține că Partidul Democrat, furios de pierederea alegerilor de către Hillary Clinton în 2016, s-ar afla în spatele acestei noi încercări de a-l destitui pe Donald Trump. „Însă la fiecare pas se văd urmele lăsate de CIA și de aliații săi din statul profund.

„Liderul opoziției democrate din Senat, Chuck Schumer, l-a avertizat mai demult pe Trump că, daca ”te iei la luptă cu comunitatea de informații, să știi că te pot pedepsi într-o mulțime de feluri”. E greu să nu ne întrebăm dacă acesta este un impeachment veritabil sau… o lovitură a CIA?”, se întreabă autorul articolului.

sursa activenews.ro

One thought on “Ron Paul: Impeachment sau lovitură CIA? La fiecare pas se văd urmele lăsate de CIA și de aliații săi din statul profund

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.