Propaganda ateistă din școlile comuniste era o glumă față de agenda neo-marxiștilor

Un român care muncește ocazional în Marea Britanie a povestit pe o rețea de socializare ce se întâmplă cu educația în această țară. Începând din septembrie 2020, în această țară va intra în vigoare o lege care le interzice părinților să mai decidă cu privire la valorile în care vor să-și crească copiii.

70 de școli din Marea Britanie cer ajutor guvernului pentru a face față protestelor părinților revoltați din cauza îndoctrinării copiilor cu ideologia de gen încă din clasele primare. Propaganda LGBT, care se face deocamdată doar în anumite școli, va fi obligatorie din Septembrie 2020, după ce legislația care garantează dreptul exclusiv al părinților de a-și educa copiii conform propriilor valori religioase și morale a fost modificată recent”, scrie românul.

El continuă, explicând ce fel de materiale studiază copiii la școală, pentru a-și însuși valorile impuse de agenda neo-marxistă:

„Cartea Eu, mama și mămica, doi pinguini masculi care se iubesc, un tată care îi spune băiatului-prințesăcât de bine îi șade cu rochie și alte asemenea obscenități ar fi învățat fetele mele dacă le ofeream ”educație britanică”. Propaganda ateistă din școlile noastre comuniste era o glumă în comparație cu agenda neo-marxiștilor occidentali”, concluzionează românul.

www.stiripentruviata.ro

One thought on “Propaganda ateistă din școlile comuniste era o glumă față de agenda neo-marxiștilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.