Mesajul cheie al președintelui Donald Trump în discursul de lansare în cursa pentru un nou mandat la Casa Albă

Donald Trump:

“Every Life is Sacred Gift From God”

“Fiecare viață este un dar sacru de la Dumnezeu”

Lupta împotriva avortului va fi un element – cheie în campania președintelui Trump pentru obținerea unui nou mandat la Casa Albă.

În cadrul discursului în care și-a lansat oficial candidatura, ținut în Orlando, statul Florida, în fața a 20.000 de susținători, președintele Trump și-a reiterat afirmația favorită –  „Fiecare viață este un dar sacru de la Dumnezeu” – și a criticat în termeni duri politica criminală a liderilor democrați de susținere a avortului până în momentul nașterii și a infanticidului.

„Fiecare lider democrat susține finanțarea din banii contribuabililor avortului  până în momentul nașterii prin care pruncii sunt smulși direct din pântecul mamei. Liderii democrați se opun și măsurilor de a preveni execuția copiilor după naștere. Vedeți ceea ce s-a întâmplat în Virginia.”, a declarat președintele Trump.

Donald Trump a făcut un apel la democrații din Congresul SUA să susțină Actul de Protecție a Nenăscuților Împotriva Durerii, care dacă ar fi aprobat ar limita avortul după luna 5 de sarcină, unde nu mai există niciun dublu științic că durerea este simțită de copiii nenăscuți.

De asemenea, președintele Trump și-a reînnoit apelul către Congres de a vota legislația care  înterzice avortul la termen avansat și infanticidul, legi blocate de democrați din Camera Reprezentanților, unde aceștia au majoritatea.

Sursă: lifenews.com

www.stiripentruviata.ro

newsnetcrestin.blogspot.com

Advertisements

One thought on “Mesajul cheie al președintelui Donald Trump în discursul de lansare în cursa pentru un nou mandat la Casa Albă

  1. Pingback: Mesajul cheie al președintelui Donald Trump în discursul de lansare în cursa pentru un nou mandat la Casa Albă – ARMONIA MAGAZINE – USA – Christ4roNews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.