Lucas Moura: „Dumnezeu este minunat”

Lucas Rodrigues Moura da Silva, cunoscut ca Lucas sau Lucas Moura, este un fotbalist internațional brazilian care evoluează la echipa Tottenham Hotspur

„Nu am nici o îndoială că prezența lui Dumnezeu în viața mea m-a ajutat foarte mult”, a spus eroul lui Tottenham, Lucas Moura, cel care a marcat hat-trick-ul ce a condus echipa în finala Ligii Campionilor.

„Dumnezeu este minunat”, a declarat Lucas într-un interviu, după cel mai bun joc al carierei sale. Imediat după victorie, Lucas Moura a publicat pe contul lui de Instagram o poză, însoțită un verset din Biblie: „Căci niciun cuvânt de la Dumnezeu nu este lipsit de putere”. (Luca 1:37).

O credință puternică în Isus

Lucas Moura este foarte deschis în ce privește credința sa în Isus. El spune că abilitățile sale fotbalistice sunt „un talent pe care Dumnezeu mi le-a dat. Nu doar cred că este un mare dar de la Dumnezeu, însă cred că dacă mi-a dat acest talent, este pentru că vrea să mă folosească în acest mediu, pe terenul de fotbal, vrea să-Și îndeplinească planul cu mine prin fotbal”, a spus el.

Performanțele ca fotbalist sunt importante, însă nu cele mai importante. „Fără îndoială, fiecare jucător își dorește să rămână în istorie prin tot ceea ce a făcut în acest domeniu, pentru performanțe, pentru titluri, și eu îmi doresc la fel, însă mai mult decât atât, vreau să fiu amintit, mai ales, prin exemplul meu ca persoană, vreau să rămân în memoria celor care mă cunosc ca un om al lui Dumnezeu, cred că asta contează cel mai mult, caracterul, exemplul bun pe care o persoană îl dă, care îi ajută pe oameni să-L găsească pe Dumnezeu. Pentru asta vreau să fiu amintit”.

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/05/23/lucas-moura-vreau-sa-fiu-amintit-ca-un-om-al-lui-dumnezeu/

 

One thought on “Lucas Moura: „Dumnezeu este minunat”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.