Guvernatorul statului Carolina de Nord a respins un proiect de lege pentru salvarea de infanticid a pruncilor supraviețuitori ai avortului

de VLAD PÂRĂU

Roy Cooper, guvernator al Carolinei de Nord afiliat partidei democraților, a respins joi proiectul de lege nr. 359 emis de Senat, intitulat “Hotărâre de punere în vigoare a legii de protejare a pruncilor născuți vii, supraviețuitori ai avortului”, informează Breitbart.

“Legile existente îi protejează deja pe copiii nou-născuți și acest proiect de lege constituie o ingerință inutilă între medici și pacientele acestora”, a spus guvernatorul în mesajul său de veto. “Această legislație inutilă ar incrimina medicii și alți furnizori de asistență medicală pentru o practică ce pur și simplu nu există.”

Declarația lui Cooper, conform căreia proiectul de lege este “inutil” din cauză că infanticidul “pur și simplu nu există”, este în concordanță cu punctele de vedere ale lanțului Planned Parenthood privitoare la proiectele de lege în favoarea pruncilor născuți vii.

În luna martie, președintele Planned Parenthood, Dr. Leana Wen, declara într-o scrisoare către consiliul editorial al Wall Street Journal că nu există “o astfel de noțiune precum infanticidul în domeniul sănătății”.

Cu toate acestea, după ce națiunea americană a descoperit în timpul procesului medicului pro-avort Kermit Gosnell – condamnat pentru uciderea pruncilor născuți vii după avort prin tăierea coloanei lor vertebrale cu foarfeca – guvernul și ministerele sănătății privesc altfel problema inspectării spitalelor care fac avorturi.

Medicul Gosnell operase timp de zeci de ani în monstruoasa lui clinică de avorturi din Philadelphia, fără să fie deranjat de vreo inspecție. Practicile lui criminale au fost descoperite întâmplător cu ocazia unui control al medicamentelor cu prescripție medicală în 2010

Continue reading Activenews.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.