Pam Tebow: Motivația și puterea miraculoasă a influenței unei femei

Pam Tebow: The Motivating and Miraculous Power of a Woman’s Influence

Pam Tebow dorește ca femeile să știe că au puterea dată de Dumnezeu de a influența viețile – indiferent de vârsta lor. Nu mai trebuie să asculte minciunile diavolului.

Când mama ei a împlinit 70 de ani și a pus la îndoială performanțele vieții ei, Pam  a ajutat la schimbarea mentalității mamei ei și a convins-o de valoarea ei. Când mama ei a murit, 16 ani mai târziu, știa că făcuse o schimbare. Aceasta este o singură poveste a sferei de influență a lui Tebow.

În timpul colegiului, ea și-a dat seama că trebuie să știe și să învețe Cuvântul lui Dumnezeu, pentru a-i influiența și pe alții. Odată ce Biblia a devenit o parte din ea, știa că poate avea un impact asupra altora, inclusiv al caracterului celor cinci copii ai ei. Fostul fundaș al NFL, Tim Tebow, fiul lui Pam, credem că învățătura primită de la mama sa este cheia succesului său.

Efectele răsunătoare ale unei influențe (a femeii), spune Pam Tebow, se pot extinde cu mult peste ceea ce ne  putem imagina noi.

Suntem cu toții in diferite sezoane de viață si avem oportunități diferite“, a declarat Tebow intr-un episod recent de “Charisma Connection”. “Indiferent dacă suntem tineri sau bătrâni, avem încă ocazia, atâta timp cât mai respirăm, să avem un impact pozitiv asupra oamenilor din jurul nostru.”

Vrem cu toții un motiv ca să ne trezim și să avem ceva pe care să-l așteptăm cu nerăbdare;   să ajungem mai departe decât să începem un loc de muncă sau o clasă sau mediul în care trăim, pentru a ne menține conectați în continuare. Scopul influenței ne oferă acest motiv.

Continue reading https://www.charismanews.com/marketplace/75832-pam-tebow-the-motivating-and-miraculous-power-of-a-woman-s-influence

 

 

One thought on “Pam Tebow: Motivația și puterea miraculoasă a influenței unei femei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.