De ce acest Șofer de Truck se numește “Agent secret” și “Preot sub acoperire”


Chad Bird takes a message of hope with him on the road every week.

Ca șofer de camion de luni până vineri, Chad Bird are multe oportunități de a răspândi Evanghelia. Dumnezeu i-a dat o platformă pe drum pentru a duce un mesaj încurajator nu numai clienților săi, ci și multor persoane fără adăpost pe care îi întâlnește în fiecare săptămână.

În calitate de vorbitor și autor al cărții Upside Down Spirituality: The Nine Essential Failures of a Faithful Life,  Bird dorește ca oamenii să știe că, deși se luptă în prezent, Dumnezeu are alte planuri pentru ei. Ei au valoare în ochii Lui.

“Toata lumea, intr-un fel sau altul, caută o speranță”, i-a spus Bird,  Dr. Steve Greene într-un episod recent “Greenelines” pe rețeaua Charisma Podcast. “Ei se luptă cu un lucru sau altul. Dacă pot fi acolo pentru a oferi sprijin și încurajare sau rugăciune, atunci mulțumesc lui Dumnezeu pentru această ocazie.

“Îmi place modul în care serviciul meu mă menține în legătură cu oamenii obișnuiți în orice situație, care îmi dă o mulțime de oportunități de a interacționa cu oamenii, clienții din zona mea unde livrez marfa, dar  am avut și multe interacțiuni cu oamenii fără adăpost. Mă comport ca un agent secret sau ca un preot sub acoperire  pentru a le vorbi cuvinte de pace și de speranță și pentru a mă ruga cu ei. Dumnezeu m-a pus într-o poziție de slujire care nu seamănă cu nimic pe care l-aș fi prevăzut cu ani în urmă.

Continue reading Charismanews.com

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.