Unplanned: S-a lansat filmul despre viața unei directoare a rețelei de avorturi „Planned Parenthood” devenită susținătoare a vieții. Trailer

de  Andrei Nicolae

Pe 29 martie, în peste 1.000 de cinematografe din Statele Unite, a fost lansat filmul „Unplanned”, peliculă care are la bază autobiografia lui Abby Johnson, fostă directoare a rețelei de clinici Planned Parenthood, devenită între timp susținătoare a vieții.

Filmul prezintă transformarea lui Johnson, din susținătoare a avortului, în opozantă a acestuia, în momentul în care a văzut cum un copil se lupta pentru viață pentru a nu fi ucis în pântece.

„Credeam că le ajut pe femei, dar mai mult le făceam rău decât bine. Totul până am văzut un copil luptându-se pentru viața lui și atunci toată lumea mea s-a prăbușit și am înțeles atrocitatea acțiunilor mele”, a spus Abby Johnson, citată de Știri pentru Viață.

Producătorii filmului au acuzat faptul că  principalele mass media din SUA, incluzând aici și marile rețele, au boicotat total filmul și au refuzat să accepte să vândă spațiu pentru reclamă pentru „Unplanned” pe canalele tv sau platformele  online. Twitter a blocat pentru mai multe ore pagina filmului chiar în weekend-ul premierei.

Asociația Americană de Film (Motion Picture Association of America – MPAA) a încadrat filmul „Unplanned” la categoria „R –restricted/acces restricționat”. În mod normal, filmele încadrate în această categorie sunt cele care conțin limbaj vulgar, nuditate, sex sau violență. „Unplanned” nu conține astfel de scene, însă specialiștii MPAA au considerat că în film sunt anumite „imagini sângeroase”.

Continue reading Activenews.ro


Cititi si:

Boicot masiv al unui film pro viață despre convertirea directoarei unui gigant al avorturilor

 

One thought on “Unplanned: S-a lansat filmul despre viața unei directoare a rețelei de avorturi „Planned Parenthood” devenită susținătoare a vieții. Trailer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.