Rugăciune pentru Andreea Bălan

Una dintre persoanele care ne-a adus cea mai mare amărăciune în campania pentru Referendum a fost Andreea Bălan, care a fost ”portavocea” LGBT de România și care a lansat sloganul: “Iubirea nu se votează!” Că a primit bani pentru asta sau că a făcut-o de bună voie nu știm și nu ne interesează. Însă cert a fost că foarte mulți oameni au fost influențați de ea și au ales să nu voteze pentru un viitor sănătos al României.

Astăzi, Andreea are probleme de sănătate în urma unei nașteri. Din câte am citit au apărut niște hematoame și a fost nevoie de o altă intervenție chirurgicală după cea de cezariană. Avem datoria de a ne ruga pentru oamenii aceștia pentru a le arăta iubire, pentru a le arăta că noi nu luptăm cu ei și nu urâm pe niciunul, ci urâm păcatul și moarte adusă de el.

Andreea, aș vrea să știi că mulți creștini se roagă pentru tine și-ți trimit binecuvântări. Cu toții dorim să te bucuri de familia ta. Nu uita să-ți înalți glasul spre Dumnezeu și să-L chemi aproape. De multe ori Dumnezeu mi-a vorbit cel mai limpede prin suferință și în ea a fost cel mai bun loc de întâlnire cu El!

Dumnezeu te iubește, iar noi te binecuvântăm în Numele Celui care este iubire!
Tony Berbece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.