Branham – de 7 ori în jurul lumii

sursa aici

Nu mi-am propus sa scriu un articol ci doar sa fac cateva mentiuni cu privire la aceste afirmatii ale lui Branham despre calatoriile lui in jurul lumii de 7 ori.

O fac pentru a intari si reconfirma modul de gandire pe care l-am observat la Branham: unul mod de gandire bolnav, sadit in inchipuire si inclinat catre povesti imaginare sau exagerate. Branham a reusit deseori sa ne fascineze si sa ne impresioneze cu povestile lui, numindu-le uneori supranaturale.

In repetate randuri Branham ne spune ca el personal a fost in jurul lumii de 7 ori ducand mesajul lui Dumnezeu la toate tarile, de 7 ori.

Deja in anul 1962 el spune foarte clar: I’ve been practically around the world about seven times. (62-0118 – Convinced Then Concerned)

E ciudat ca nu e doar o singura afirmatie sa zicem ca o fi spus din gresala, ca toti mai gresim. El repeta de mai multe ori acest lucru.

Am verificat in predicile, cartile, brosurile si toate pozele sale si tot ce exista ne arata ca Branham nu a facut NICI MACAR O DATA vreo calatorie completa in jurul lumii.

Am verificat marturiile lui Billy Paul Branham si a altor asociati ai lui Branham, parteneri si sponsori. Stiam multe din cartile pe care le-am scris despre viata si misiunea lui. Eram la curent cu toate calatoriile lui. Stiam unde a tinut adunari, stiam multe povesti interesante dar totusi am luat totul la puricat sa nu gresesc si sa informez fals cititorii. Am rasfoit revistele tiparite de fica lui Branham, Rebecka, pe care mi le-am adus din America, si tot la fel nimic.

Nu exista nici o dovada ca Branham ar fi fost de mai multe ori plecat din America decat aceste mentionari.

Continue reading  mesajul.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.