Cartea care-ţi vorbeşte

SĂMÂNȚA BUNĂ

„Când am primit cuvintele Tale, le-am înghițit; cuvintele Tale au fost bucuria și veselia inimii mele…”
Ieremia 15:16

Unui negru, cineva i-a spus că Biblia nu este adevărată. Negrul nu s-a gândit niciodată că cineva ar putea pune la îndoială Biblia. Răspunsul negrului la această provocare a fost simplu: „Cartea aceasta să nu fie oare adevărată? Poate oare o minciună să-ți facă inima fericită? Eu am luat Biblia în casa mea, am citit-o și inima mea a devenit fericită din cauza ei. Eu eram un bețiv, un hoț și un mincinos, dar această carte mi-a vorbit și a făcut din mine un om nou. Nu, cartea aceasta nu este o minciună.

Dumnezeu ne vorbește prin Biblie, Cuvântul Său. Dumnezeu ne arată voia Sa, gândurile și hotărârile Sale. Biblia nu se adresează la modul general, ci fiecăruia în parte. Dumnezeu Se referă la tine și la mine, când ne vorbește prin Cuvântul Său. De aceea să ne punem întrebarea: Ce valoare are Biblia în viața mea? Pentru negrul din istorioara de astăzi, Biblia a căpătat o mare valoare. Negrul a devenit un om cu inima fericită. Şi ca acest negru, mai sunt milioane de creștini care pot mărturisi că Dumnezeu le-a vorbit prin Cartea Sa.

Acceptă și tu, cititorule, mesajul Bibliei ca fiind pentru tine personal! Primește învățătura Bibliei ca o hrană pentru sufletul tău și atunci cuvintele Cărții vor fi pentru tine bucuria și veselia inimii tale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.