TREZIȚI-VĂ! Copiii ne sunt intoxicați!

 CBN News, Vancouver,  Moderatoare și realizatoare Wendy Griffith

cu informații pertinente privind îndoctrinarea homosexuală a elevilor,  din Video-ul de mai jos 

Ce-i învață ideologii noului val ai filozofiei homosexuale (cu multiplele fațete ale balaurului LGBTQ)?

Îi învață de-a dreptul că o familie poate fi formată în multe feluri. Și se numește “SOGI”, care se traduce prin “orientare sexuală și identificare a genului“.

În Canada,  e vorba de un program care-i învață pe elevii înscriși în sistemul public de învățământ de pe tot cuprinsul țării să celebreze stilul de viață homosexual și că sexul este fluid. Cu alte cuvinte, sexul tău nu este dependent de organele cu care te-ai născut, ci mai degrabă sau de fapt de cum te simți la un moment dat.

Există persoane care sunt băieți, există persoane care sunt fete, există persoane al căror sex poate fi câte puțin din ambele sau al căror sex poate fi câte puțin din ambele sau al căror sex să nu fie nici unul dintre ele.

Lecțiile includ cărți despre copii transexuali cum ar fi “10.000 de rochii” și cântece ca “Melodia curcubeului”.
Sexul nu decide alegerile pe care le facem, unor băieți le place să se costumeze, unor fete le place să prindă șerpi.

Programul “SOGI” a debutat în Btitish Columbia în 2016 și s-a răspândit cu rapiditate pe tot cuprinsul Canadei.
CBN NEWS: Laura-Lynn Tyler Thompson- M-am gândit: cine a decis că treaba asta este în regulă să-i învețe pe copiii noștri?

Autorul și lectorul inspirațional Laura Thompson reprezintă un glas care s-a ridicat împotriva programului SOGI.

Laura-Lynn Tyler Thompson– Dar acum putem deja vedea rezultate ale acestui program pentru că unii copii reacționează foarte emotiv și le este teamă gândind: O să fiu și eu…? O să mă lupt și eu în trupul meu cu sentimentul de a fi de sex opus?

 Kari Simpson, un gardian cultural, un alt oponent, numește acest program nimic mai mult decât “un abuz asupra copilului”. Toate aceste minunate calități care le fac pe fetițe să fie fetițe frumoase și femei minunate au denigrate. Particularitățele care-i fac pe băieți să fie băieți le-au fost răpite. Particularitățile care-i fac pe băieții tineri să fie puternici, protectori, au devenit dintr-o dată rele.

Morgane Oger, un transsexual și un suporter (bărbat cu “glas” de femeie), pretinde că nu este vorba decât despre acceptare, nu despre îndoctrinare! Ideea de a-i învăța pe copii că într-o societate există copii homosexuali și că există copii transexuali și că există părinți transexuali și părinți homosexuali și că fiecare este dorit și acceptat. De fapt asta e ceea ce afirmă Declarația drepturilor omului și este rolul școlilor acela de a-i învăța pe cei ce vor fi următoarea generație, nu?

Kari Simpson, nu este de acord, afirmând că adevăratul scop al programului SOGI este de a schimba societatea de la una heterosexuală la una în care orice este acceptat, nu există nici o limită, nici o valoare, nici o morală. Ceea ce implică este de fapt un cult păgân.
Un alt exemplu: poveștile spuse de travestiți. Se întâmplă în Canada și în SUA în care unele școli publice și biblioteci invită travestiți, unii îmbrăcați în demoni cu coarne, să le citească povești copilașilor. Și avem de-a face cu o demolare a societății. Folosesc copii de 5 ani pentru a-și atinge acest scop dar părinții se trezesc și spun “NU!”

Atunci când l-am întrebat despre drepturile omului, Oger spune: “Ei bine, de fapt în Canada, drepturile părinților sunt limitate, iar drepturile copiilor au prioritate. Așadar, copilul are dreptul de a fi protejat de proprii părinți atunci când părinții se comportă rău.”

Canada este recunoscută ca una dintre cele mai deschise țări din lume față de homosexualitate. Ca de exemplu aici, în Vacouver care a rostogolit literalmente covorul curcubeului gen trecere de pietoni în culorile multicolare care este călcat în picioare de tot omul. Majoritatea homosexualilor, precum cetățeanul D.D.DeCarlo, sunt în favoarea programului SOGI și a ideiide a limita drepturile parentale.

D.D. DeCarlo: “Schimbarea pe care trebuie s-o vedem trebuie uneori să fie operată în dreptul părinților deoarece copiii se simt în realitate foarte bine.

Pastorul din Vancouver Kevin Cavanaugh: “Chestia asta este de-a dreptul înspăimântătoare. Asta este o treabă mult mai serioasă decât realizează majoritatea Creștinilor din Canada. Problema noastră nu sunt  profesorii, educatorii și administratorii noștri, este vorba despre o luptă spirituală. Satan îi țintește pe cei mai vulnerabili: copiii.

Fetița a venit acasă plângând pentru că profesoara a pus-o să se joace în clasă cu niște jucării a căror natură este masculină și că i-a spus că cel mai probabil ea este un băiat în trupul unei fetițe.”

(Adică, ei, SOGI, CNCD, ACCEPT, LGBT pot să treacă peste linia de demarcație prestabilită de ei pentru tot omul, aceea de a lăsa copilul să decidă cu privire la sex-ul său, ci ei vin  și-l îmbie sau  îl amăgește / îl otrăvește cu insinuări care mai de care mai respingătoare pentru inima lor delicată de copil. Nu poți spune decât folosind expresia clasică și eficientă: “Înapoia mea, Diavole!” )

Mama fetiței a mers la școală a doua zi și în loc de a manifesta vreun pic de toleranță, sprijin sau înțelegere, a început să fie jignită. I s-a spus că este o homofobă, un bigot“. – Limbajul de lemn  cotidian, auzit de români în epoca comunistă, spre care tinde azi societatea.

Având acest exemplu, Tyler Thompson, Kari Simpson, Pastorul Kevin răspândesc mesajul lor în media și în locurile lor de rezidență.

Laura-Lynn Tyler Thompson: “Reacția pro homosexuală a fost teribilă. Ura, mânia și agresiunea la care ne-au supus chiar dacă am spus “Vă iubim!”, “Nu vă negăm libertatea de a trăi așa cum alegeți; vă iubim! Dar nu suntem de acord cu voi”

… Dar reciproca, să spună și homosexualii, heterosexualilor, să spună și CNCD-ACCEPT-LGBTQ: “”Vă iubim!”, “Nu vă negăm libertatea de a trăi așa cum alegeți; dar vă iubim! Deși nu suntem de acord cu voi””

Pastorul Kevin crede că Creștinii din Canada sunt în momentul descris de 2 Cronici 20. Cuvântul a fost acesta: “Lupta aceasta nu vă aparține. Această luptă este a Domnului.

Laura-Lynn Tyler Thompson: “Biserica a început să se pregătească pentru ceea ce este necesar pentru a lupta pentru copiii noștri.

Moderatoarea emisiunii,Wendy Griffith, CBN News, Vancouver: “Lupta dintre un plan agresiv homosexual și comunitatea de creștini, aici în Canada, este departe de a se fi terminat, dar mulți lideri Creștini afirmă că poate fi motivul care va determina biserica somnolentă să se trezească și să se facă auzită.


Nota edit.: Tot ce e scris în roșu, ne aparține.

De fapt, ce se întâmplă, ce putem observa? Pătura  homosexuală (LGBTQ) și ideologii săi, minoră ca pondere în societate, vine să stabilească reguli precise=abuzive pentru majoritatea populației, prin manipulare și oprimare, folosind dubla măsură.


Programul CNCD din România este aproape tras la indigo cu programul de îndoctrinare SOGI din Canada

Programul numit SOGI în Canada, în mod asemănător este lansat și dirijat în România sub egida CNCDConsiliul National pentru Combaterea Discriminarii – organism care și supraveghează precum Barnevernet în Norvegia, implementarea  prin “educație” forțată a copiilor noștri  cu agenda filozofiei homosexuale.

CNCD –  președinte  Asztalos Csaba Ferenc –  este o instituție de stat care activează în parteneriat cu organizația neguvernamentală ACCEPT!  Asta e ca și cum Curtea Constituțională a României  ar lucra în parteneriat cu alte organizații neguvernamentale, care să le insufle ‘presiune’ în ceafă, determinându-i ce și cum să decidă; de pildă cu ONG al darwiniștilor … sau al iubitorilor de animale; al homosexualilor; al LGBTQ; al veteranilor de război; al celor afectați psihic; al “rezist” etc.

One thought on “TREZIȚI-VĂ! Copiii ne sunt intoxicați!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.