O grea încercare

by  Mihaela Ciorei

Acum o luna (22.11.2017), am trecut printr-o incercare foarte grea pentru noi. . . avem trei copilași, iar fetita mai mica are 4 luni. Inainte sa împlinească trei luni, a început, cu vreo doua săptămâni sa tușească. . . a fost ținuta sub supravegherea mea și a Doamnei Pediatre, dar intr- un final, mucusul s-a acumulat și a făcut bronșita. Fetita fiind mica, nu i se putea administra aproape nimic, in afara de paracetamol pt bebeluși, așa ca, cu aceasta am fost timp de doua săptămâni.

Intr-o zi de sâmbătă a început sa vomite mâncarea de trei ori, am fost la urgentă, încă avea, spuneau ei, pieptul bine, cu mucii dar încă era doar răceala, aceasta răceala însă, și va zic sincer, nu ca s-a răcit, ci de fapt, mai având doi copii, care frecventează școala, au răcit și atunci, unul dintre ei a început cu tusa și mai apoi am început eu sa tușesc mai tare și ea, se pare ca a luat, s-a contagiat de la noi, însă ceea ce pt noi a fost o răceala, pt ea s-a transformat in bronșita. Deci, am ajuns luni la ambulatoriu, iar, la pediatra, datorită faptului ca de sâmbătă mânca foarte puțin iar duminica noaptea spre luni, efectiv nu a mâncat nimic. Ajunsi acolo, mi s-a spus ca nu mai e sigura dacă e bronșita sau pneumonie și așa am fost trimiși de urgentă la spital, medicul de garda nea spus ca e bronșita, făcând-ui o proba anume, dar când a auzit ca mănâncă foarte puțin, a internat-o.

Am stat in spital 5zile, in primele doua o supravegheau dar mânca foarte puțin și mai apoi a refuzat sa mănânce, in momentul acela, in dimineața zilei de miercuri, i-au pus sonda prin nasuc, fiind necesară instalarea protocolului, situația agravandu-se. Ziua respectiva a fost foarte, foarte grea! Mi- am dorit enorm sa fii venit cineva la mine in ziua respectiva, sa-mi dea o îmbrățișare, care pt mine, ar fi fost o imbărbătare. . . dar nimeni n-a venit. . . . in ziua aceea. . . ma bucur ca a fost Isus, cel care s- a plecat spre mine. . . Sfătuită de soacra mea, am chemat pe cineva din biserica sa vina sa se roage peste ea, așa ca, joi dimineața, a venit un frate din biserica, și Dumnezeu a lucrat prin el! Dumnezeu s-a atins de fetitza noastră, căci după plecarea lui, ea a început sa mănânce un biberon de 70ml, ceea ce, in zilele acelea nu făcea! De atunci, ea mănâncă bine și Dumnezeu veghează asupra ei, am credință aceasta! ! ! ! Slava Domnului nostru viu!

Vreau sa va mărturisesc, ca in săptămâna următoare, cel rau a venit sa ma ispiteasca, in sensul ca, fetita mea nu a mâncat de la 2 la 7 seara și atunci, m-am rugat și am strigat către Domnul și am spus, refuz sa cred altceva, eu stiu, Dumnezeu s-a atins de fetita mea! ! ! Nu ma voi îndoi! ! ! Dupa rugăciune, inima mea s-a liniștit și fetita mea, a mâncat! Slava Domnului ca e viu! ! ! El mai lucreaza și astăzi, in aceste vremuri tulburi in care trăim, Dumnezeul meu este un Dumnezeu viu, care merita toată cinstea si slava! !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.