Salvarea lui Harold Morris

…în Hristos Isus, voi, care odinioară erați depărtați, ați fost apropiați prin sângele lui Hristos.
Efeseni 2:13

Salvarea lui Morris  by SĂMÂNȚA BUNĂ

Deși era cel mai bun sportiv din statul său, viața lui Harold Morris a luat o întorsătură îngrozitoare pe data de 25 septembrie 1896, când a acceptat să transporte cu mașina doi prieteni care tocmai jefuiseră un magazin de băuturi alcoolice și apoi împușcaseră un om.

Un an mai târziu, Harold a fost arestat de poliție, fiind acuzat de jaf armat și crimă. Oricât de mult a încercat să dovedească faptul că nu el a fost autorul celor două delicte, judecătorii l-au condamnat la muncă silnică pe viață în Penitenciarul de Stat pentru prima infracțiune și din nou la muncă silnică pe viață pentru a doua. În închisoare însă, Harold Morris a început să citească Biblia și a ajuns să-și predea Domnului Isus Hristos viața. Devenind creștin, el a ajuns un deținut exemplar cu o dorință imensă de a-i ajuta pe semenii lui, în special pe cei tineri, să înțeleagă că anturajele proaste le pot distruge viața pentru totdeauna.

Harold Morris a relatat cum l-a salvat Dumnezeu și cum l-a schimbat pentru totdeauna.

Da, puterea păcatului este foarte mare, dar puterea lui Dumnezeu este infinit mai mare! Dumnezeu poate salva și schimba orice om. El poate ierta orice păcat. Într-adevăr, nu există groapă prea adâncă în care să te fi aruncat păcatul și de unde Dumnezeu să nu te poată scoate, dar trebuie acceptul personal.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.