Donald Trump l-a elogiat pe Billy Graham într-un mod care a atins inima Americii!

În primăvara lui 1934, tatăl lui Billy Graham i-a permis unui grup de oameni de afaceri din Charlotte să folosească o parte din ferma de lapte a familiei pentru a se aduna pentru o zi de rugăciune”, spune Trump.

În acea zi, oamenii s-au rugat pentru oraș, s-au rugat ca din Charlotte Domnul să ridice pe cineva care să propovăduiască Evanghelia până la marginile pământului!

Suntem aici astăzi, mai mult de 80 de ani mai târziu, pentru că răspunsul la rugăciune a a fost într-adevăr  BILLKY GRAHAM, care   avea 15 ani. La doar câteva luni mai târziu, el l-a acceptat pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor al său.

Cu o umilință profundă, Trump i-a mulțumit familiei Graham și și-a amintit de momentul în care tatăl său l-a dus să-l vadă pe Graham la stadionul Yankees.

“Astăzi, mulțumim pentru această viață extraordinară. Și este foarte potrivit să facem acest lucru chiar aici, în Rotunda Capitolului Statelor Unite, unde memoria poporului american este consacrată.
Aici, în această încăpere, ni se amintește că America este o națiune susținută de rugăciune. Pictura din stânga mea este cea a pelerinilor în timp ce se îmbarcau spre America, ținându-se strâns de Biblie și plecându-și capetele în rugăciune.”

Discursul Presedintelui Donald Trump la Rotunda, Washington D.C 28 februarie 2018

PREȘEDINTELE Donald Trump: Mulțumesc, Președinte Ryan și Conducător McConnell. Și, cel mai important, vă mulțumesc întregii familii Graham pentru că ne-ați onorat aici cu prezența dvs. Mulțumesc.

În primăvara anului 1934, tatăl lui Billy Graham a dat voie unui grup de oameni de afaceri din Charlotte să folosească o parte din ferma de lapte a familiei pentru a se aduna pentru o zi de rugăciune.
În acea zi, bărbații s-au rugat pentru oraș. Ei s-au rugat ca: „Din Charlotte, Domnul va ridica pe cineva să propovăduiască Evanghelia până la marginile Pământului”.

Suntem aici astăzi, mai mult de 80 de ani mai târziu, pentru că rugăciunea a fost într-adevăr ascultată.
Billy Graham avea 15 ani atunci. Doar câteva luni mai târziu, el l-a acceptat pe Isus Hristos ca pe Domnul și Mântuitorul său.

Această alegere nu a schimbat doar viața lui Billy – ne-a schimbat  si viața noastra. A schimbat țara noastră și a schimbat, de fapt, întreaga lume.

Fermierul din Carolina de Nord a ieșit din acele câmpuri, într-o istorie minunată și frumoasă. Începând de la o mică școală biblică din Florida, el a condus curând o trezire spirituala la nivel național – dintr-un cort mare din Los Angeles, la 100.000 de persoane într-o singură zi la stadionul Yankee, la peste 2 milioane de persoane la Madison Square Garden, în 16 saptamani, în anul 1957.


Astăzi, în centrul acestei camere mari se află legendarul Billy Graham, ambasador al lui Hristos, care a reamintit lumii despre puterea rugăciunii și darul harului lui Dumnezeu

sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

2 thoughts on “Donald Trump l-a elogiat pe Billy Graham într-un mod care a atins inima Americii!

  1. Pingback: Franklin GRAHAM: Răspuns pentru Christianity Today, când publicația s-a dat partizană Partidului Democrat – Blog Creștin Ardelean Viorel

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.