Joi Dimineață, 8 Februarie: Mic Dejun de Rugăciune Națională în Washington, DC

Participă și Donald Trump, Președintele Americii

Oameni din întreaga lume se adună joi la Washington, DC pentru cel de-al 66-lea  Mic  Dejun de Rugăciune Natională!

Mai mult de 3500 de participanți se vor aduna în mod tradițional la Washington Hilton pentru dejunul anual de rugăciune. Printre aceștia,  președintele Donald Trump și membrii Congresului.  De asemenea a fost invitată și o delegație de 60 de reprezentanți ruși din elita religioasă și politică printre care și Sobchak, contracandidatul lui Vladimir Putin la președinție, potrivit CBN.

Președintele Trump va vorbi la 8:00 a.m. EST. Fiecare președinte de la Dwight Eisenhower încoace a vorbit la micul dejun de dimineață.

De asemenea, a fost anunțat marți că fundașul de la Philadelphia Eagles, Carson Wentz, va fi speaker-ul principal la cea de-a 66-a cină în seara micului dejun. Wentz îl va înlocui pe vicepreședintele Mike Pence, care va fi în Pyeongchang, Coreea de Sud, pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Micul dejun este organizat de Fundația Fellowship, o organizație religioasă nonprofit concepută pentru a reuni lideri politici, religioși și de afaceri.
Micul dejun de rugăciune națională este de fapt o serie întreagă de întâlniri și prânzuri menite să construiască relații.

Evenimentul principal, micul dejun de dimineață, care de obicei are doi vorbitori, inclusiv președintele și un oaspete mister. Vorbitorii anteriori includ pe mama Teresa, Bono și fostul prim-ministru britanic Tony Blair.

Micul dejun a început în 1953, când membrii Congresului l-au invitat pe președintele Eisenhower să se alăture pentru un mic dejun „în spiritul lui Isus”. Micul dejun a continuat în fiecare an, fiind găzduit și condus de membrii grupurilor de rugăciune din Senatul S.U.A. și Camera Reprezentanților din S.U.A.

Sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/02/08/joi-dimineata-are-loc-micul-dejun-de-rugaciune-nationala-in-washington-dc-va-participa-si-presedintele-donald-trump/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.