Rebekah are blog! Cartea ei, recomandată de doi teologi!

Update: Rebekah Dan a primit harul să aibă și un blog de apologetică pentru tinere. Iată adresa http://www.apologeticsgirl.com
Sugerez părinților și liderilor de biserici să dea adresa de blog a lui Rebekah, adolescentelor și tinerelor din biserică.

Ne bucurăm că lucrarea lui Rebekah, cartea ilustrată pentru copii și tineret este recomandată de doi teologi: Dr. John Fesko, decan la Westminster Seminary California, și Dr. Alan Gomes, profesor de teologie istorică, Biola University.

…………………………………………………………………………

ioan8

Dragi cititori,

Domnul a dat harul lui Rebekah Dan, fiica noastra cea mare, sa publice o carte ilustrata pentru copii si tineret in legatura cu Reforma Protestanta. O invit pe ea sa spuna cateva cuvinte.

“Anul acesta sarbatorim 500 de ani de la Reforma Protestanta. O eroina a Reformei mai putin cunoscuta a fost Jeanne D’Albret, o printesa din Franta. Ea a dorit ca poporul ei sa afle adevarurile proclamate de Martin Luther. Acesta a fost cel mai important reformator de la apostoli incoace.

Domnul l-a folosit pe Luther ca sa repuna Scriptura pe locul intai, si sa proclame indreptatirea prin credinta in Domnul Isus, si mantuirea prin har.

Jeanne D’Albret a fost una din cele mai curajoase personalitati din nobilimea vremii. Am dorit ca povestea ei sa fie cunoscuta de copii si tineri ca sa vada un model demn de urmat.

Mai jos puteti vedea o scurta…

View original post 37 more words

_______________________________________________

s u r s a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.