Sacrilegii păgâne de neimaginat la tabăra bisericii lui John MacArthur –

Sacrilegii  comise la Tabăra de Tineret numită REGENERARE 

Robul acela, care a ştiut voia stăpînului său, şi nu s’a pregătit deloc, şi n’a lucrat după voia lui, va fi bătut cu multe lovituri. Dar cine n’a ştiut -o, şi a făcut lucruri vrednice de lovituri, va fi bătut cu puţine lovituri. Cui i s’a dat mult, i se va cere mult; şi cui i s’a încredinţat mult, i se va cere mai mult. (Luca 12:47-48)

John MacArthur a predicat la această Tabără !

Inainte de a intra in subiect trebuie sa prezint o persoana cheie care corupe studențimea si tineretul de la biserica unde slujeste John MacArthur. Numele lui este Austin Duncan. El este omul principal la taberele de sacrilegiu ale bisericii lui MacArthur. Duncan a evoluat rapid de la pozitia de pastor de adolescenti la pozitia de pastor al studentilor, inclusiv director adjunct de departament in importantul seminar teologic Master’s Seminary. Austin Duncan este un mare mistocar si zeflemitor. Este in total contrast cu personalitatea lui John MacArthur.

Se pune intrebarea, cum a fost posibil asa ceva? Detalile despre arogantul Austin Duncan ne spun despre declinul vertiginos a lui MacArthur si a bisericii unde slujeste. Cum este posibil sa se savarseasca sacrilegiile pe care le vom vedea la tabara de vara a bisericii unde chiar MacArthur predica?

Ritualul occult al porcului, degradare in nămol,
si u
râciunea numită muzica rap, toate la tabăra REGENERARE

Poza aceasta ati vazut-o in articolul trecut pe care unii l-ati citit dar nu am explicat simbolistica ei. Capul de porc are implicatii oculte in religia druida. Nu-l acuz pe MacArthur de druidism dar sunt niste aspecte foarte grave. Capul de porc in jurul caruia se invârt tinerii si tinerele de la tabara aceasta este un cap de porc cu sânge pe el, si mutilat. I s-au tăiat ploapele ca sa arate mai grotesc. Mutilarea cadavrelor o fac Sataniștii. Iată cum acel tânăr intr-un mod abominabil atinge cu limba ochiul porcului decapitat. Si aceasta este parte din ritualul Satanic. Tineri si tinere dansează in jurul capului de porc decapitat. Si aceasta este o expresie Satanista.

Pig 1   

Numiți aceste sacrilegii, crestinism?!?

Dupa ce tinerii au fost murdăriți spiritual, sunt băgați si fizic in nămol. Ce bătaie de joc! Si mai grav este faptul ca fete si baieti se înămolesc împreună ca porcii! Iată un articol bine scris, de unde am luat pozele (sursa).

Si totul se incheie cu abominatia numita muzica rap care in fapt este o toccata Satanista menita sa induca stari de transa constienta cum vom vedea mai departe ca se intampla la Mark Dever, mare personalitate Neo-Calvinista. Acest căntăreț de rap, pe nume Lecrae, l-a lansat John Piper, carismaticul, si de la el s-a dus ca o epidemie de holera la John MacArthur, Mark Dever, Al Mohler si altii. Marele carismatic C.J. Mahaney are o afinitate specială pentru această abominație numită rap. […]

by Paul Dan

Continue reading AICI

___________________________

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.