Cutremur devastator, teologic!

Dr. John MacArthur împreună cu Phil Johnson, îl apără pe crislamistul James White

by Paul Dan

Notă importantă: Am ascultat predici de Dr. John MacArthur din anii ’84. L-am întâlnit și personal foarte pe scurt la biserica unde slujeste care se numește Grace Community Church. Aș fi vrut să pot să scriu lucruri deosebite despre această personalitate evanghelică dar îmi este imposibil acum analizând ce s-a întamplat. Vă asigur că mă rog de ani de zile cu privire la declinul doctrinar al Dr. John MacArthur. 

Ce s-a întâmplat? 

Phil Johnson, mâna dreaptă a lui John MacArthur, a luat apărarea unui apostat reformat pe nume James White. Acest J. White a devenit un crislamist. Când Phil Johnson a primit o multime de reprosuri din toate mediile evanghelice, presedintele comitetului bisericii unde predica John MacArthur i-a luat apararea lui Phil Johnson. Mai mult, comitetul bisericii i-a luat apararea lui P. Johnson. Și in final, John MacArthur însuși a fost de acord cu P. Johnson. Nu am crezut niciodată ca se poate ajunge si aici! John MacArthur este cel mai cunoscut predicator din America si din lume. Asistam la cel mai mare cutremur teologic in secolul 21! Cu adevărat suntem in vremurile din urmă. Doamne pazeste-ne pe toți!

Cum s-a ajuns aici? 

Apologetul Brannon Howse abordeaza expansiunea subversiva a islamului in America. El urmareste indeaproape pe imamul Yasir-Qadhi. Cand B. Howse se uita pe youtube la Yasir-Qadhi a vazut ca, conexat cu acest imam era cunoscutul apologet reformat James White. Cand a vizionat ce a spus James White despre imam si islam, Howse a fost şocat. La fel veti fi si dvs. ca cititori.

Apostatul reformat James White, a invitat recent pe imamul Yasir-Qadhi in biserica unde el este prezbiter! White a incalcat brutal 2 Ioan v.10-11  Dacă vine cineva la voi, şi nu vă aduce învăţătura aceasta, să nu -l primiţi în casă, şi să nu -i ziceţi: ,,Bun venit!” Căci cine -i zice: ,,Bun venit!” se face părtaş faptelor lui rele.

Deci, iata ce spune White la acea intalnire cu imamul in biserica:

 • Spune ca Statul Islamic nu reprezinta corect islamul, adica islamul e mai bland decat atrocitatile Statului Islamic. Aceasta este o propozitie de cea mai mare gravitate! Dimpotriva, Statul Islamic reprezinta religia islamica in cea mai pura forma.
 • Ca el, White este studentul in islam a imamului Yasir-Qadhi. Din nou, o afirmatie foarte grava! Ce este islamul nu inveti de la imam, ci de la surse documentate si neutre sau de la fosti musulmani deveniti crestini care sunt experti in islam.
 • White il numeste pe imam mentorul lui. Unde ati vazut in Scriptura ca un crestin are ca mentor pe reprezentantul lui Anticrist? Islamul este cea mai anticristica religie. Ce ofensa adusa crestinismului si ce lingusire ticaloasa din partea lui White!
 • White spune ca el si imamul Yasir-Qadhi sunt înruditi spiritual (kindred spirit). Ce blasfemie! Nu este nimic înrudit spiritual intre Crestinism si anticrismul islamic!
 • White propune crestinilor sa gaseasca similaritati cu musulmanii. Shahram Hadian, fost musulman, spune ca nu avem de aface cu nimic cu spiritul lui anticrist prezent in islam. White vrea dialog cu musulmanii care se numeste dialog interconfesional reprezentand ecumenism brutal. El mai spune ca frica ii tine pe crestini departe de musulmani si ca musulmanii au si ei frica lor de crestini. In realitate, crestinii au de ce sa se teama de musulmani, iar musulmanii nu au frica, ci au ura fatza de crestini. Cata diversiune crislamista!
 • White apreciaza ca imamul Yasir-Qadhi vrea ca musulmanii lui sa fie dedicati islamului. Musulmanii dedicati islamului sunt potential teroristi. White si-a pierdut mintile.
 • White spune ca, crestinii si musulmanii s-ar putea sa aiba nevoie unii de altii in combaterea secularismului in America. Ce marsava forma de a atragere in ecumenism, foloseste White. Biserica are nevoie de doctrina, sfintenie si puterea Duhului! Este o blasfemie afirmatia ca biserica are nevoie de ajutorul anticristilor islamici!

Iata pe ce apostat a aparat Dr. John MacArthur, Phil Johnson, si presedintele comitetului bisericii cu tot cu comitet!

Ce am spus mai sus se gaseste in acest video in limba engleza:

Apostatul James White in video-ul de mai sus este pur si simplu demolat de un crestin fost musulman din Iran, pe nume Shahram Hadian si de egipteanul crestin Usama Dakdok, un expert in islam.

Iata explicatia intortochiata a lui Phil Johnson, insotita de neadevaruri, cand se apara pe el si pe John MacArthur, ca au tinut partea apostatului James White.

Alte aspecte foarte relevante in legatura cu acest articol 

 • Iata un raspuns rusinos dat de presedintele comitetului bisericii unde predica John MacArthur.
 • musulmanii sunt angajati in jihad cultural de care majoritatea vesticilor si a crestinilor habar nu au. Jihadul cultural este strategia Frației Musulmane care are in vedere formarea unei opinii pro-musulmane si demolarea societatii vestice din launtru folosindu-se de ajutorul dat de oficialii statelor vestice. Acesti oficiali sunt lideri in zilele din urma care pregatesc calea lui Anticrist.
 • Jihadul cultural conține în el dialog interconfesional, evenimente islamice culturale cu o față vestică dar cu conținut islamic, incercând sa pună o față umană religiei lui Anticrist.
 • Fiul unui lider Hamas dă pe față adevarata față a islamului într-un documentar fascinant numit “Prințul Verde

 

Sursa: https://ioan8.wordpress.com/2017/07/23/cutremur-devastator-teologic-dr-john-macarthur-impreuna-cu-phil-johnson-apara-pe-crislamistul-james-white/

Foto de sus: James White

Advertisements

5 thoughts on “Cutremur devastator, teologic!

 1. Alex Sim

  Faptul ca nu permiteti comentariile nici macar atunci cand sunt pertinente, ci le stergeti, va descalifica TOTAL. Nu iau apararea nimanui, nu sunt crislamist, dar Scriptura ne cheama sa spunem adevarul, nu sa umblam cu viclenii si manipulari ca si cu batjocura la adresa fratilor de credinta. Cu viclenii si manipulari umbla Satana! M-am convins de acest website! Probabil ca o sa fac un website unde o sa demasc toate mizeriile la care luati parte prin aceste minciuni si dezinformari! Sa va fie frica de Ziua Judecatii! Atunci se va da pe fata TOTUL!

 2. Alex Sim:
  A vorbi in contradictoriu, fără suport biblic sau vizavi de ceea ce scriu alții și a face amenințări cu calificative scoase după bunul plac, nu ajută pe nimeni. Comentariile trebuie să fie folositoare, să zidească sau cel puțin să sesizeze erori care să ne ajute să fim mai vigilenți sau mai buni creștini.
  Nu vă interesează comentariile în particular, coerente; aveți posibilitatea să citiți ce doriți, dar nu aveți căderea de-a comenta nepotrivit, fără un minim de decență sau oportunitate ca drept la replică în baza a aceva, iar a încerca să decideți în locul altora ce să facă e un act copilăresc, cu tentă de capriciu a unui copil răsfățat.

  1. alex sim

   Cât de ridicol este ceea ce încercați să faceți prin comentariul de mai sus, în condițiile în care ați șters comentariul meu inițial cu întrebări concrete, la obiect, legate de articolul lui Paul Dan!!!! Nerușinarea nu are limite.

 3. Alex Sim:
  citiți vă rog toate comentariile de pe ioan 8 (la articolul original) și vedeți comentarii decente și pertinente, care ne lămuresc de marea importanță a celor semnalate de Paul Dan. Și aveți dreptate, mare dreptate: Nerușinarea nu are limite! – vorbesc de musulmani. Ca și cum am vorbi de reprezentanții infocați ai LGBT, e aceeași nerușinare; și o mare orbire a celor care ne trag de mână pe unii care scriu ce trebuie să scrie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.