Blestemul lui Obama s-a încheiat! America respiră din nou aerul libertății!

Anticristul Obama a fost un blestem pentru America.

Domnul l-a îngăduit. Nu a fost ușor. Totul mergea în jos sub bagheta lui Obama. Economia era sabotată de reglementări artificiale. Poliția era criticată pentru orice acțiune mai directă. Creștinismul era subtil restrâns prin decrete imorale iar pe urmă, urma să legifereze fărădelegea. 

Rugăciunea la Casa Albă a fost înlocuită cu evenimente islamice pentru ca Obama este un crislamist, adică un islamist cu elemente creștine subordonate islamismului.

Astazi America a sărbătorit Ziua Independenței si am văzut cu ochii mei relaxare pe fețele oamenilor, fluturarea steagului American peste tot pe stradă și în fața casei.

Anticristul Obama si vrajitoarea Hillary descurajau intens patriotismul. Se incerca sa se prezinte patriotismul ca o forma de nationalism teroristic. Dumnezeu a înființat națiunile și națiunile își vor aduce slava lor în Împărăția Milenară. “Natiunile vor umbla în lumina ei, şi împăraţii pămîntului îşi vor aduce slava şi cinstea lor în ea.” (Apocalipsa 21:24). 

Aceasta sarbatoare a Zilei Independentei americane are o conotatie unica deoarece nu s-a mai sarbatorit asa de pe vremea presedintelui Reagan.

Am aflat de curand ca mii de biserici s-au rugat intens fara sa faca publicitate, ca Dumnezeu sa scape America de Obama. Indemn pe evanghelicii români să se roage cu stăruință pentru triumful adevarului si al Evangheliei in Romania, cât si pentru introducerea in constitutie a conceptului de familie Biblic, bărbat si femeie.

Anticristul Obama, plin de un tupeu demonic, de curand din Indonezia (unde a facut scoala islamica in copilarie), indemna pe Americani sa nu fie prea patrioti! El se teme ca islamizarea Americii este infranta pentru prezent. A fi patriot este biblic. A fi patriot este logic. A fi patriot este onorabil. Romani fiti patrioti! Dar si rugati-va traind o viata sfanta, ca rugaciunile sa fie ascultate.

Agenda islamica mondiala este infranta cand cetatenii sunt patrioti!

Autor:  Paul Dan

sursa

https://ioan8.wordpress.com/2017/07/05/blestemul-lui-obama-s-a-incheiat-america-respira-din-nou-aerul-libertatii/

One thought on “Blestemul lui Obama s-a încheiat! America respiră din nou aerul libertății!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.