Facebook își cere scuze după ce a cenzurat pagina unei bloggere creștine, Mommy Activist

censura-facebookby Beni Dradici

Facebook și-a cerut scuze pentru că a blocat pagina unei bloggere creștine, care a spus că Biblia condamnă homosexualitatea.

Elizabeth Johnson, cunoscută și sub numele de „Mama Activistă” (Mommy Activist), a rămas surprinsă când Facebook i-a închis contul, atunci când și-a exprimat punctul de vedere biblic față de homosexualitate. Ea a argumentat că Biblia nu tolerează astfel de comportament, citând texte din Vechiul și Noul Testament pentru a-și sprijini mesajul. Facebook i-a eliminat rapid publicația și i-a suspendat contul în trei ocazii diferite. Facebook i-a spus lui Johnson că mesajul ei „nu urmează Standardele Comunitare de pe Facebook”.

Mă cenzurează pe mine și mesajul meu biblic, în timp ce Mark Zuckerberg afirmă că Facebook este imparțial”, a spus Johnson într-un comunicat. „Publicația eliminată de Facebook nu includea apeluri telefonice, nici amenințări și nici insulte. A fost o discuție intelectuală și un comentariu asupra Bibliei”.

Facebook în cele din urmă și-a cerut scuze și a restabilit contul lui Johnson după ce a fost atacat pe alte rețele sociale. Un purtător de cuvânt de la Facebook a spus că au suspendat contul activistei dintr-un accident.

Continue reading A C C E N T E

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.