Lumea secularizată: NU ARE DREAPTA BALANȚĂ !

iohannis-presedinte-uwzm09ibpjDin motive arbitrare (din interes, din incompetență, din lipsă de cultură)  astăzi mai mult ca oricând oamenii vorbesc, cântăresc și  iau atitudine cu dublă măsură, iar “poporul” adesea  ajunge să  creadă  o minciună.

Când cu petiția semnată de circa 3 milioane de români pentru a avea loc un referendum care să definească familia că e formată prin căsătoria  unui bărbat și a unei femei, actuala opoziție a Guvernului și Parlamentului României – Președintele Iohannis, ONG-urile SOROS-iste, partidul USR a lui Nicușor Dan, “vechiul guvern soros-ist a lui Dacian Cioloș” –  au apreciat că e o nimica toată acest “moft” a  3 milioane de oameni, caracterizându-i “fanatici religioși”.

Însă când e vorba într-adevăr de câțiva oameni, care sunt cu apucături anormale  și care folosesc organul  uman pentru evacuările reziduale din corp pe post de organ sexual (deși e impregnat masiv cu bacterii și micro-organisme toxice) – chit că preotul Maxim Vlad  a declarat  pentru puținii necunoscători care n-au educație: Anusul nu este organ sexual – aceleași entități virusate  și certate cu bunul simț  – Președintele Iohannis, ONG-urile SOROS-iste, partidul USR a lui Nicușor Dan, Guvernul Soros-ist a lui Dacian Cioloș – au tupeul de neimaginat de-a avea pe agenda lor să ne impună tuturor o aberație ca aceea menționată pe motiv de politically correct, adică persoanele care ele însele se definesc ca LGBTq să aibă drepturi speciale, privilegiate, nu ca toți românii normali,  sfidând deci starea normală a lucrurilor și a societății românești. Adică cer să aibă dreptul să se căsătorească bărbat cu bărbat și să înfieze copiii altora!! Să-i învețe mizeriile îmbrățișate de ei, ca să sporească și mai mult acest  mic segment anormal al societății!

Pe de altă parte, tot rău văd și  gândesc și în zilele protestelor,  când un număr mare de câteva sute de mii de români, se pretind a fi mult mai importanți în cererile lor decât cei  3 milioane de români cu Petiția pentru familie!

(Notă – Nu citesc decât ziarele online; NU urmăresc deloc TV, de aceea observațiile de mai jos nu-mi aparțin).

Pe blogul  albfaragri.blogspot.ro  găsim câteva observații privind manipularea de către  mass media a opiniei publice:

a) Televiziuni şi organe de presă care ating masele, manipulează și schimbă mentalitatea – la noi – Digi TV (recent, 28 ianuarie 2017, imediat după ce Liviu Dragnea a anunţat că în primăvară o să aibă loc Referendumul pentru modificarea Constituţiei  privitor la familie,  televiziunea aservită sistemului „politica corectă”, Digi, a început campania împotriva iniţiativei Coaliţiei pentru familie; Pro TV (de departe şi pe faţă susţine „politica corectă”),  Realitatea TV (post aservit sistemului, mai că plângea Guşă când Ghiţă l-a deconspirat pe Coldea), adevărul.ro (propagandă pe faţă a sistemului drepturi pentru toată lumea), HotNews (aici au apărut articole cu lovituri directe împotriva iniţiativei Coaliţiei), Dilema Veche (propagandă homosexuală pe faţă), Ziare.com (aceeaşi poveste) etc. Sistemul „politica corectă” deţine mecanisme naţionale şi mecanisme regionale prin care schimbă mentalitatea.

b) Partide obediente sistemului: în cazul nostru o parte din PNL, căci Dacian  Cioloş s-a dat de gol că nu intră în PNL pentru că nu este complet reformat, reformat după mintea lui, total obedient sistemului care se luptă să implementeze prin „STATUL DE DREPT” politica corectă (obedientă LGBT și globalizării). Apoi, USR, partid în care sunt foarte mulţi care au legătură directă cu Soroş, partid creat de Nicuşor Dan la iniţiativa unei activiste a lui Soroş în România, Mungiu Pippidi. PMP, o parte din el este racordat la structurile „politicii corecte”.

c) Organizaţii Non-guvernamentale (ONG-urile mai toate)

d) Creștinii pot fi informați, căci ei pot înțelege toate lucrurile, spre deosebire de cei din lume care nu le înțeleg pe toate.

Dar creștinii nu pot fi informatori,  colaboraționísti sau oportuniști!

Creștinii votează, nu fac politică, nu susțin un partid sau un altul. Sigur,  nu toți putem fi 100% distanțați și echidistanți, dar trebuie să ne rugăm pentru cei înălțați în dregătorii și atunci nu ne vom da cu “stângu-n dreptu”.

Fiţi atenţi la cei care-l susţin pe faţă pe președintele Iohannis, fără rezerve! Și la cei care au luat atitudine împotriva pastorului Iuga!   (citim pe blogul albfaragri).

E corectă această atenționare, de mai sus?

E corect să susținem apreciind Coaliția pentru familie și Forurile care susțin familia și  un referendum pentru o bună definire a familiei?

Care este scopul aparatului bine pus la punct?

Implementarea în România, şi peste tot, dar mă refer doar la ţara noastră, a POLITICII CORECTE, a STATULUI DE DREPT. Ce înseamnă tradus în termenii noştri POLITICA CORECTĂ şi STATUL DE DREPT? Toate categoriile sociale din ţară să aibă parte de o politică corectă: aceleaşi drepturi pentru homosexuali: căsătorie, adopţii de copii, funcţii: dreptul de-a fi pastori şi preoţi etc. Statul în care toţi au aceleaşi drepturi fără ca majoritatea să decidă. Facem o lege stricată şi o impunem pe căi mârşave şi pentru că e „stat de drept” toţi se spupun acestei legi ca şi cum Însuşi Dumnezeu ar fi dat-o. Stat de drept înseamnă ca un ateu, un homosexual, să nu fie ofensat de simbolurile creştine, de drepturile creştine! Adică: mai slăbiți-ne măi țară creștină (cu peste 80% creștini), cu creștinismul vostru, că ne agasează simbolurile voastre, toată cultura și închinarea voastră! 

A venit vremea noastră, a LGBT, a liberalismului, a politically correct, a Globalizării! Vrem ce vrea și UE, să fim ca ei, ca în Norvegia,  unde Protecția copilului fură copii din familiile tradiționale și le dă în grija Homosexualilor! Dar ei vor să ne trimită și mai mulți musulmani refugiați , mai multe moschei construite etc. Vedeți că nici nu suntem informați câți musulmani au intrat în țară, unde sunt cazați, cât ne costă, dacă suntem de acord sau nu etc. Poarta UE asta a decis, asta e politically corect!

Acesta este scopul: STATUL DE DREPT, dictatura legilor stricate făcute după POLITICA CORECTĂ!

Mulțimea românilor care e împotriva Guvernului României se lasă manipulată.  Sunt mulți tineri care nu sunt căsătoriți și care nu prețuiesc căsătoria și încă  NU ȘTIU că ei acum fac un JOC PERICULOS pentru soarta României, fiind de partea destabilizării României. Și ceea ce e și mai grav se situează împotriva familiei tradiționale, împotriva Creștinismului și împotriva moralității rânduite de Dumnezeu.

Treziți-vă români!

Îndemnați-vă la dragoste și la fapte bune, la unitate, nu la dezbinare. Legile se fac în Parlament!

Să mijlocim la Dumnezeu pentru români și România, prin post și rugăciune!

_____________________

Citiți și:

Alianța Familiilor din România –  Andrei Dîrlău, doctorand în teologie ortodoxă la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, a publicat o carte despre corectitudinea politică şi pericolele ei. Oferim o recenzie: LINK

Viorel Iuga — Reafirm că am fost şi sunt o persoană independentă faţă de orice partid şi voi face ce depinde de mine ca cei care aşezaţi pentru o anumită perioadă la conducerea României să cunoască valorile creştine prezentate în Sfintele Scripuri, să le respecte şi să dea legi care să ne permită să le respectăm…

Să cadă guvernul lor!

Citiți și:

După ce au condus campania lui Iohannis

Oamenii lui Felix Tătaru sunt implicați în organizarea și popularizarea protestului

BANII LUI SOROS. Ce le mai trece SOROŞIŞTILOR PRIN CAP. După Modelul Ucrainian, ONG-urile lui SOROS cer Greva Generală. după ce au scos oamenii la MITING, ONG-ul lui Soros EfectulFluture şi site-ul făcut din banii lui Soros de-clic.ro cer o Grevă Generală

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.