“Am știut că vei veni!” (Istorisire adevărată)

transeuÎn timpul primului război mondial, un soldat a descoperit că prietenul său, rănit, a căzut între tranșee în “teritoriul inamicului”.

Întorcându-se spre ofiterul său l-a întrebat ”Domnule pot să merg să-l iau?” Ofițerul i-a răspuns tăios  ”Nimeni nu poate supraviețui acolo! Și te-aș pierde și pe tine, de asemenea”.

Dar ignorând comanda ofițerului-s-a lansat în tranșee pentru a încerca să își salveze prietenul. Împreună cu prietenul său pe umăr, si el la rândul său rănit grav a căzut în șanț. Atunci a descoperit că prietenul său era acum mort.

Ofițerul l-a mustrat spunându-i ”Prostule!Ti-am spus să nu pleci..era cât pe ce să te pierd si pe tine! Vezi că nu s-a meritat?”

Cu respirația greoaie, soldatul curajos a răspuns “Dar, Domnule,  s-a meritat!” Ofițerul a ripostat..”S-a meritat?  ..Hmm, Prostii!! Prietenul tău este mort si in curând vei fi si tu!”

Apoi, soldatul i-a răspuns “A meritat domnule, pentru că atunci când am ajuns la el,  Jim mi-a răspuns  “AM ȘTIUT CĂ VEI VENI!

In teritoriile inamicului, Diavolul încă ține captivi pe prietenii noștri care au nevoie de speranță si de iertare. Isus Hristos a fost singurul vrednic să se înroleze in aceasta misiune de salvare. El a fost Cel care si-a părăsit confortul si adăpostul de siguranță, a lăsat compania celor 99 de oi si a mers după cea pierdută. El a venit după tine!

Nu există anotimpuri speciale pentru a face evanghelizare. Este ceva ce ar trebui să-ți miște inima pe parcursul întregului calendar. Nimeni dintre noi nu ar trebui să fie scutit de această misiune de salvare. El ne-a dat porunca tuturor celor care îl cunosc pe Isus. Iar El a promis să meargă cu noi.

19. Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh.
20. Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului.” Amin. (Evanghelia lui Matei, 28: 19-20)

Nu știu ce motive ai putea invoca sau găsi pentru a nu merge. Tot ce știu este că prietenii tăi, oamenii din jurul tău, sunt “acolo” răniți, loviți de dușman, pe moarte, așteptând!

_______________________

Sursa: http://nazireat4him.blogspot.ro/2016/12/am-stiut-ca-vei-veni.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.