Un preot italian susține că seismele care au zguduit ţara au fost „pedeapsă divină“ pentru uniunile civile dintre homosexuali

papa-francisc-in-amatrice-cutremur-earthquake-foto-adevarulDar VATICANUL  a emis o mustrare înţepătoare, spunând că ideea unui Dumnezeu răzbunător este „o viziune păgână” !!!!

Părintele Giovanni Cavalcoli, un teolog cunoscut pentru vederile sale extremiste, a făcut comentariile în data 30 octombrie, ziua în care centrul Italiei a fost lovit de un cutremur de 6,6 magnitudine – cel mai puternic seism care a lovit ţara în 36 de ani. Cavalcoli a declarat pentru Radio Maria că şocurile seismice au fost „pedeapsă divină” pentru „jignirea familiei şi a demnităţii căsătoriei, în special prin intermediul uniunilor civile” dintre persoane de acelaşi sex.

Italia este una dintre ultimele ţări din Europa de Vest care a recunoscut în mod legal relaţiile între persoane de acelaşi sex, introducând o legislaţie luna trecută pentru a permite uniunile civile gay.

NOTA Armonia Magazine USA

Epitola apostolului Paul către ROMANI, cap.1 si 12:

18. Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.

22. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;

24. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;
25. căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor în una care este împotriva firii;
27. tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.

32. Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Preaiubiţilor, nu vă răzbunaţi singuri; ci lăsaţi să se răzbune mânia lui Dumnezeu; căci este scris: “Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti“, zice Domnul. (Romani, 12:19)

Postul de radio s-a distanţat de opiniile lui Cavalcoli, iar Vaticanul a emis o mustrare înţepătoare, spunând că ideea unui Dumnezeu răzbunător este „o viziune păgână”, datând din „epoca pre-creştină”. Arhiepiscopul Angelo Becciu, numărul doi în secretariatul puternic de stat al Vaticanului, a declarat că comentariile Cavalcoli au fost „ofensatoare pentru credincioşi şi ruşinoase pentru non-credincioşi”.

NOTA Armonia Magazine USA

Grozav lucru este să cazi în mâinile Dumnezeului celui Viu! (Evrei, 10:31)

“… să ne arătăm mulţumitori şi să aducem astfel lui Dumnezeu o închinare plăcută, cu evlavie şi cu frică,  fiindcă Dumnezeul nostru este “un foc mistuitor“. (Evrei, 12: 28-29)

Becciu a cerut iertare de la victimele cutremurului şi le-a amintit că au „solidaritatea şi sprijinul” Papei Francis. Cu toate acestea, Cavalcoli a refuzat să dea înapoi, insistând la un alt post de radio că seismele au fost cauzate de „păcatele omului” şi spune că Vaticanul le-a „citit catehismul”.

Citeste mai mult: adev.ro/og78c3

Advertisements

One thought on “Un preot italian susține că seismele care au zguduit ţara au fost „pedeapsă divină“ pentru uniunile civile dintre homosexuali

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.