Protecția noastră

bible-verse-psalm-32-v-1-600x400-claimedFerice de cel cu fărădelegea iertată și de cel cu păcatul acoperit!

Psalmul 32:1

Protecția noastră

Știința poate fi un domeniu extrem de periculos, lucru ce ar putea fi confirmat de către inventatorii din toate timpurile. Din păcate, mulți dintre ei nu mai pot face acest lucru, pentru că au fost omorâți cu mult timp în urmă chiar de către invențiile lor. Dintre inventatorii, care au căzut pradă propriilor invenții, face parte legendara Marie Curie. Ceea ce a ucis-o pe faimoasa fiziciană este invizibil pentru ochiul uman: radioactivitatea.

Intensa ei activitate a făcut-o pe Marie Curie vulnerabilă din punct de vedere al sănătății. Ca urmare a expunerii la radiații și a efortului intens, starea de sănătate a Mariei s-a deteriorat. Nu se proteja deloc de undele radioactive pe care le cerceta.

Într-o zi din primăvara anului 1934, Marie a resimțit un fel de febră și a părăsit institutul de cercetare mai devreme ca de obicei. Din acel moment, starea ei de sănătate a început să se deterioreze extrem de rapid. Tot ceea ce medicii au putut face, a fost să precizeze boala. Totul era prea târziu.

Am aflat din activitatea savantei că nu s-a protejat de undele radioactive. Așa este și cu păcatul. Dar fiecare om poate găsi o protecție la Domnul, așa cum a găsit și psalmistul: “Ți-am mărturisit păcatul meu și nu mi-am ascuns fărădelegea. Și Tu ai iertat vina păcatului meu”. Numai în apropierea de Mântuitorul vom găsi protecția împotriva păcatului.

___________________________

Meditație  SĂMÂNȚA BUNĂ, http://www.gbv.ro/meditatii-zilnice/samanta-buna – trimisă de Lidia Miu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.