Serafim SCROBUT: “Am ajuns să semnez că nu mai dau un pumn la nimeni”

unnamedSerafim Scrobut in vizită la Ekklesia, Arizona!

Duminica, 30 octombrie, 2016, Biserica Ekklesia din Arizona, păstorită de Andy Olariu, l-a avut ca invitat pe pastorul Serafim Scrobut din Oradea, care a vestit Evanghelia la ambele servicii.

Predica intitulată  “Potolirea furtunilor” sau Încercările vieții a fost ilustrată cu exemple personale din viața de predicator și misionar punând accent pe dragostea de Tată a lui Dumnezeu care nu-i părăsește niciodată pe ai Săi copii.

 “Am fost sportiv, am practicat boxul de performanță. Dar în 9 ani de zile mi-au distrus fața atâția pumni, de sute șsi mii de pumni. Am ajuns să semnez pentru sportul acesta să nu mai dau un pumn, la nimeni, după ce mi-am pierdut toți dinții”.

Furtunile vietii au lovit insa in familia Serafim si prin pierderea celor mai dragi si mai inocente fiinte din familie.

Urmariti inregistrarea la programul de seara, în care mărturia fratelui Serafim Scrobut se îmbină armonios cu cântările duhovnicești ale serii.

M-am simtit ca acasa la Phoenix. De la familia Denisa si Norbert Iancu, care mi-au fost gazde exemplare, pana la primirea calduroasa pe care mi-a facut-o pastorul Ionel Grosu, care m-a binecuvantat si cu volumul sau de poezii, totul a fost realmente coplesitor. In partasia pe care am avut-o impreuna am simtit unitatea Duhului si legatura pacii“, marturiseste pastorul oradean.

Octavian Curpaș

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.