Mama siriană povestește martirajul fiului ei George!

syrian-refugees-breaking-through-border-into-turkeyfotoFoto:Refugiati sirieni la granita Turciei incearca sa scape de persecutiile ISIS

Traducere: Agnusdei –  Sursa Christian Post

O femeie siriana a povestit in detalii infioratoare despre modul în care jihadiștii statului islamic au ucis sute de copii din satul ei și au executat pe fiul ei, după ce a refuzat să-si nege credința în Isus Hristos.

In timpul unui interviu cu organizatia pentru drepturile omului, Drumuri de Succes, care isi are sediul  în California de Sud, mama siriana Alice Assaf, care provine din suburbia Damascului Adra Al-Ummaliya, a descris modul în care militanții loiali grupului terorist ISIS, au venit în orașul ei în urmă cu doi ani și au savarsit un măcel nemilos și barbar.

Potrivit lui Assaf, militanții au preluat orașul ei în jurul orei  6 dimineata, într-o zi în care soțul ei a fost plecat în Damasc.

Membrii a 200 de familii diferite au fost uciși chiar în fața ochilor noștri”, a declarat Assaf, potrivit traducerii în limba engleză furnizată de Drumuri de Succes într-un videoclip pe YouTube. „I-au împușcat. Am fost martori la omorarea  atâtor de mulți. Așa că le-am spus copiilor mei (și ma gandeam) ca ar fi mai bine pentru noi să murim în propria noastră casă, astfel încât ceilalți membri ai familiei noastre sa ne cunoasca soarta. Când am ajuns acasă, o persoană mi-a spus … „ISIS omoară creștini.”

Ea a spus că militanții mai întâi au masacrat pe creștini și apoi au mers după personalul armatei siriene.
Dar, în loc să stea în propria lor casă, dupa cum au vrut inițial, o vecina s-a oferit să lase pe Assaf și copiii ei sa stea în casa ei pentru o noapte.

„Noi am stat cu ei pentru o perioadă scurtă de timp, apoi ne-am decis să fugim. Am rugat pe un vecin musulman  sa ne salveze în orice mod posibil. A fost de acord să mă ajute și ma uitam pe drum pentru o oportunitate de a scăpa, dar drumul nu a fost niciodată suficient de sigur „, a explicat Assaf. „Trecătorii au fost uciși in mod sistematic. Așa că am rămas cu vecinul nostru.”

Putin mai târziu, Assaf a primit vestea că militanții au masacrat cel puțin șase bărbați și aproximativ 250 de copii  la o brutărie din apropiere.
„Mai târziu, am auzit că militanții au apucat șase bărbați puternici care lucrau la brutărie și i-au ars de vii aruncandu-i în interiorul cuptorului”, a explicat ea. „După aceea, au prins 250 de copii (sub 4 ani)și i-au frământat ca pe aluat în mașina de aluat de panificație.”

Dar cand militanții au descoperit că armata siriană au plănuit sa-i împinga afară din oraș, Assaf a spus că militanții au început să arunce copii de pe balcoane, ca un mijloc de a încerca să descurajeze armata de a intra în oraș.

În timp ce atenția militanților s-a mutat spre a ucide personalul armatei siriene, Assaf a spus că doi soldați au venit la casa ei in cautare de refugiu.
„Doi soldați au intrat în casa mea și i-am spus fiului meu că am putea fi uciși din cauza soldaților care se ascund în casa noastră. Fiul meu a răspuns:.” Prefer să mor decât sa fug, ” isi amintea Assaf. „Deci, atunci când ISIS a percheziționat clădirea închiriată unde locuim, vecinul meu venit și a spus fiului meu să folosească un nume musulman,” Khaled. ” Dar el a spus: „Nu. Nu. Nu vreau să mor cu numele” Khaled. ‘ ”

„Fiul meu mi-a spus:”Nu, mamă, nu vreau să mor cu o identitate care nu-i a mea. Prefer să mor cu numele, George, „a continuat Assaf. „I-am cerut  apoi fiului meu să se ascundă, dar el a refuzat și a spus: ”Eu nu vreau să mă ascund.  Tu ești cea care ma învățat să urmez ceea ce a spus Hristos:

„Dar de oricine se va lepada de Mine înaintea oamenilor, Ma voi lepada si Eu înaintea  Tatălui meu, care este în ceruri,” (Matei 10:33).

Din nefericire, Assaf și familia ei au fost trădați de vecini care au informat grupul militant că soldații s-au ascuns în casa lor.

„Deci, ei au pătruns în casă ca niste nebuni și au arestat pe fiul meu”, a explicat ea.„I-au spus că nu-l vor omorî dacă isi abandoneaza religia. Dar, el le-a zis:” Eu nu voi abandona religia mea niciodata.” Așa că, au început să-l bată în camera de oaspeți. ”

Assaf a spus că in timp ce a auzit țipetele fiului ei venind din cealaltă cameră, s-a rugat ca militantii sa traga in fiul ei, ca sa nu mai trebuiasca să îndure suferința dureroasă și chinuitoare asa cum mulți alții din oraș au trebuit să o îndure.

„L-au dus in curte și l-au împușcat. Și l-au omorât”, a spus Assaf, in timp ce lacrimile au început sa curgă pe fața ei. „Eu mă consolez de faptul că a murit un adevărat creștin.”

Assaf a spus că ea încă nu știe unde a fost îngropat fiul ei.
„Armata l-au îngropat într-o groapă comună, deoarece au fost mulți oameni morți”, a spus ea. „Da, mulți au fost uciși. Am continuat să caut  pe fiul meu în spitale timp de două luni, în speranța să-l găseasc printre cadavre. M-am dus din nou si din nou să-l caut și nu am renunțat la speranță până când s-a confirmat moartea sa cu un timp în urmă. Dorinţa mea a fost să găsesc trupul său și sa-l îngrop eu. ”

A Mothers Story On the Brutality of ISIS and the Loss of Her Son [English.Sub]

Alice Assaf shares her poignant story about her late son and the horrific events that led to his death.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.