Imagini copleșitoare în Haiti după URAGANUL Matthew: Sute de creștini se roagă la Dumnezeu sub cerul liber

imagini-coplesitoare-dupa-uraganul-matthewDupă ce uraganul Matthew a distrus biserica, sute de creștini din Haiti s-au adunat în fața ruinelor pentru a se ruga la Dumnezeu și pentru a-I mulțumi că încă se mai sunt în viață.

In pofida temerii si a durerii pricinuite de pierderea unor membri ai familiei, multi supravietuitori au venit la biserica prefăcută in moloz, având ca unic scop închinarea înaintea lui Dumnezeu. Laudă și rugăciune, în fața Creatorului lor,  pentru a ajuta țara și locuitorii ei.

Credinciosii s-au rugat sub cerul liber, deoarece puternicul uragan care a devastat țara, a distrus acoperișul si a dărâmat pereții bisericii. Ei au fost nevoiți sa improvizeze un amvon, intrucât cel existent a fost luat de stihiile naturii dezlănțuite.

Sutele de participanti au cântat si s-au rugat in aer liber, slăvind numele lui Dumnezeu si aducându-I multumiri pentru viață si pentru oportunitatea de a-i revedea pe cei dragi. In ciuda vremurilor dificile, credinta lor a rămas puternică.

Un scurt reportaj:  VIDEO

Elise Pierre, de 80 de ani, a declarat pentru CBN ca a fost un miracol divin faptul ca el si familia lui au supravietuit acestui cataclism.

Daca Dumnezeu nu ar fi vrut să ne protejeze, astăzi eram morți, înecați în ocean.” a spus Pierre, a cărui pălărie de paie acopera o tăietură pe frunte, făcută atunci când acoperișul casei sale s-a prăbușit.

Continue reading Afirmativ.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.