ONG-uri cu o agendă agresivă lucrează “pentru copiii noștri”

Samy TutacPerversiunea numită educație sexuală…

Puțină lume știe că în timp ce noi urmărim dezbaterile pentru prezidențialele din America, ori scandalul pro sau contra DNA de la noi, un grup de ong-uri cu o agendă clară și cu o perseverență de invidiat lucrează “pentru copiii noștri“. 

Mai întâi fac tot ce pot pentru a elimina “Religia” din școală. Ca protestant evanghelic, deși s-ar putea să-i dezamăgesc pe unii, nu sunt mare admirator al predării religiei în școală. Cel puțin nu sub forma în care se face acum. Dacă ar fi predate de oameni competenți niște lecții de istoria creștinismului, istoria gândirii creștine, etica și morala creștină sau istoria muzicii creștine, nu aș avea obiecții. Mă tem ca nu cumva injectarea cu religie să nu-i facă pe copii imuni la realitatea creștinismului sau chiar mici atei.

Mă sperie, însă, insistența acestor ong-isti de a elimina religia din școlile publice și de a o înlocui cu educația sexuală.

Nu contează pentru ei că părinții cu o majoritate covârșitoare au decis pentru a-și înscrie copiii la orele de religie, inclusiv eu și nu contează nici că majoritatea părinților și dascălilor de la noi resping așa numita “educație sexuală”, susținătorii acestei aberații își continuă asaltul.

Pe ce se bazează? Pe politicieni corupți care le vor promova inițiativele anormale, pe familii preocupate cu orice altceva decât sufletul scump al copiilor lor și pe liderii bisericilor ocupați cu “cele sfinte” în interiorul zidurilor bisericilor și absenți din lumea reală și extrem de periculoasă pentru viitorul copiilor noștri.

Am postat pe pagina mea de facebook (www.facebook.com/samytutac) fotografia unei pagini dintr-un manual de educație sexuală pregătit pentru elevii de clasa a IV a, adică pentru niște copii de 10 ani. Dragi părinți, vă las să decideți singuri cât de educați vor fi copiii voștri în urma acestor lecții concepute de niște oameni care confundă perversiunile cu educația.

Cât despre noi, preoți sau pastori, oameni chemați de Dumnezeu să fim vocea Lui în vremuri ca și acestea, mă gândesc că vom avea de dat niște răspunsuri despre tăcerea noastră vinovată. Ne vor întreba bisericile pe care le slujim, ne vor întreba generațiile care vin, dar mai ales ne va întreba Dumnezeu…de ce tăcem când nu e vremea pentru tăcere?

Samy Tuțac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.