COMUNICAT cu suspendarea fratelui FLORIN IANOVICI

 

Florin IanoviciConform unor previziuni și presiuni  existente între creștinii evanghelici, Cultul Creștin Penticostal BISERICA LUI DUMNEZEU APOSTOLICĂ din România, la ședința Comitetului Executiv din data de 20 Septembrie 2016, l-a suspendat din slujba de pastor pe fratele Florin Ianovici, urmând ca după 6 luni să se reanalizeze situația acestuia.

img_1906

Sursa: http://www.cultulpenticostal.ro/acasa/

Advertisements

5 thoughts on “COMUNICAT cu suspendarea fratelui FLORIN IANOVICI

 1. dragii mei frati .poate va grabiti luand asemenea decizie de a suspenda din functia de pastor pe fratele florin ianovici.aveti dovezile concrete pentru a face acest lucru ???!!!,pentru faptul ca pastorul florin ianovici este si va fi un slujitor cu adevarat a lui dumneazeu.este un om deosebit,si cine nu vede acest lucru este orb !!

 2. Prea multă ură se macină la moara aşa zisă creştină, a unora. Prea multe interese personale uzează structura unora care se cred creştini, născuţi din nou, sau botezaţi cu Duhul Sfânt şi care sub platoşa unei autorităţi pământeşti cu aer duhovnicesc, zic ei, pun obstacole în calea unor lucrători, hăruiţi, dedicaţi trup şi suflet evanghelizării oamenilor şi aducerea acestora la mântuire.
  Mereu m-am întrebat de ce li se întâmplă asta doar evangheliştilor, pastorilor cu har şi nu celorlalţi? Cum adică, doar cei mai buni în cuvânt sunt şi cei mai păcătoşi? Ceilalţi, obscurii şi frustraţii nu sunt atinşi de păcate, ori cumva s-au vaccinat şi au imunitate, merg doar drept, ori nu sunt un impediment în calea celor ce vor să se afirme? Încă îmi pun întrebări retorice, de ce pastori ca: Luigi Miţoi, Daniel Cocar, Vladimir Pustan, Petru Huţuţui, Florin Ianovici, Iosif Ţon, Petru Dugulescu, care din diverse motive au fost desconsideraţi, unii ca ieşiţi din tiparele sau doctrina cultului respectiv, alţii păcătoşi şi expulzaţi de ierarhia cultelor, în urma unor denunţuri făcute de persoane mârşave, mincinoase şi nedemne de luat în seamă?

  https://hailaplimbare.blogspot.ro/2016/09/cine-va-ridica-para-impotriva-alesilor_60.html

 3. Acum 8 luni in cazul legat de acea fata Adriana Nita, sotia lui Florin Ianovici l-a aparat public, tinerii din biserica l-au aparat public, el deasemenea s-a aparat. Insa acum, dupa masura dura de suspendare, toti tac. Cine e interesat de adevar, nu se poate sa nu se intrebe “de ce?”.

  1. Stanisor Zaharia

   Am ascultat si eu inregistrarea cu Adriana Nita si cu un barbat dar nu rezulta decat niste acuzatii care nu se probeaza nici cum pe caseta ,am vazut si luarea de pozitie asotiei lui Florin Ianovici care e clar spune ca nu e adevarat Acuzatorii trebuie sa aduca probe altfel e o minciuna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.