Adriana P. și grupul de Evanghelizare – Lucrarea printre studenți în România

646x404Adriana ne scrisese în iulie cum în Anul Studențesc 2015/2016 demarase lucrarea de misiune evanghelică printre studenți (în România), cu precădere pentru cei din Asia, Africa și Orientul Mijlociu – asta după ce lucrase o decadă în Asia, unde a avut  prin harul Domnului un impact pozitiv,  când,   mai multe suflete s-au dedicat pentru Împărăția lui Dumnezeu.

Astăzi de la Adriana am mai primit un scurt mesaj în care își exprima dorința reînceperii  lucrării de evanghelizare a studenților și în Anul Universitar 2016/2017: 

Dragii mei,

Vara a trecut si in sfarsit ne apropiem si noi de inceputul unui nou an universitar.
Sunt multe asteptari, rugaciuni, emotii si ne pregatim spiritual, emotional si fizic sa intram in ceea ce Domnul are deja pentru noi.
Desi suntem doar 3 implicati in lucrarea cu studentii straini, din care una este o mama si sotie, am credinta ca Domnul va face mai mult decat cerem si visam noi stiind ca El nu dispretuieste inceputurile “slabe”. 
Avem nevoie de rugaciunile voastre in timp ce lucram la pregatirea sondajelor cu care sa mergem in camine si intalnirilor de peste saptamana.
Avem nevoie de favoare din partea portarilor, administratorilor de camine si  calauzirea Duhului Sfant sa ajungem la studentii care Il cauta pe Domnul. 
Multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceasta lupta pentru suflete!
Domnul sa va rasplateasca tot ce faceti ca Imparatia Lui sa se largeasca.
Cu drag in Domnul,

Adriana

Frații și surori, să ne rugăm cu toată hotărârea și determinarea pentru acest grup de propovăduire a Evangheliei, ca Domnul să le dea har și izbândă. Amin.
_____________
Sursa foto: http://adevarul.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s